Shapewear – Derfor kan din nabo passe hendes gamle kjoler

Shapewear

Har du en flot kjole fra sidste år, som du ikke længere kan komme i? Så fortvivl ikke. Der findes en meget enkelt og billig løsning på dit problem, navnet er Shapewear.

CTA-knap

Jeg kigger i dag nærmere på shapewear, slankebukser til kvinder. Hvis du ikke vil læse mere om shapewears slankebukser, kan du finde gode tilbud og informationer gennem linket. Ellers kan du læse hele artiklen og blive klogere på slankebukser.

Hvad er shapewear?

Shapewear er en betegnelse for tøj der “former” din krop. Det er i bund og grund en opstrammende buks, trøje eller dragt, der presser vores overskydende fedt sammen, så du får en flotte talje, en strammere mave og strammere balder.

Den løfter og strammer altså vores krop de helt rigtige steder, så vi nu får den figur vi gerne vil have i vores kjole eller hvad vi nu ellers skal have på.

Hvordan virker shapewear?

Shapewear er som oftest en dragt du tager på. Den vil som oftest gå fra din lår og op over hoften. Du kan dog også få shapewear der rammer et helt specifikt område, hvis du ønsker dette.

I denne dragt er det syet nogle punkter der strammer mere end andre punkter. På den måde kan den presse det overskydende hud ind, så din mave ikke længere buler ud, men ser fladere ud. Dragten har selvfølgelig sine begrænsninger, og alt efter hvordan du ser ud inden du prøver dragten, vil slut resultatet også variere. Det er ikke nogen mirakelkur og vejer du 120kg, vil du ikke få en krop magen til en model på 55kg.

Du vil dog få et væsentlig mindre talje, og dine krop vil helt sikkert se bedre ud, efter du har iført dig et par slankebukser.

Kan man trække vejret i shapewear?

En af de ting du måske bekymre dig om, er om den strammer så meget at du knap nok kan få vejret. Dette gør den IKKE. Slankebukser/dragte sidder tæt på kroppen, men vil ikke føltes ubehagelig på nogen som helst måde. Den er nem at komme i og du vil elske den fra første sekund.

Hvor meget bliver min krop strammet op med shapewear?

Det variere fra person til person hvor meget din krop vil blive strammet op. Der er set eksempler på kvinder der har fået mindsket taljemålet med hele 12,5 cm og mere endnu.

Det er derfor muligt for dig, at tage dine gamle og fine kjoler på som du kunne gå med for fem-ti år siden. Nu kan du tage til diverse fester uden, at skulle skamme dig over den delle du har på maven.

Hvad koster shapewear?

Nu kommer vi til det bedste. Man skulle måske tro, at shapewear ville være utrolig dyrt, det var i hvert fald min første tanke. Men shapewear koster faktisk mindre end de fleste t-shirts gør. Prisen variere alt efter hvilket shapewear du køber, men prisen starter fra bare 99,95 kroner og slutter ved 199,95 kr for den dyreste.CTA-knap

Det koster altså næsten ingenting, at stramme sin krop op med shapewear. Du kan finde et godt udvalg og rigtig gode priser på denne webshop. Her kan du også læse hvad andre mener om shapewear og se hvordan den kan ændre din krop.

Gør dig selv den tjeneste at prøve et stykke shapewear.

Kategorier:

2 svar

  1. najak jessen siger:

    hvad er storelser. hvad koster de

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *