Sådan får du som ung råd til designertøj

Måske er du på udkig efter mere tøj, eller også vil du gerne have noget nyt designertøj. Men hvordan får man lige skaffet flere penge? Her er en måde at få flere penge mellem hænderne på.

Tag flere timer på arbejdet

Er du ung, og ønsker du at få flere penge mellem hænderne, er timerne på fritidsjobbet den nemmeste måde. De fleste chefer er til at snakke med, og hvis du ønsker at få flere timer over en periode, så kan du sige det – du kan sige, at du mangler flere penge ASAP, og at det ikke behøver være en længere periode. Har du ikke et arbejde, så er det hurtigt at få bikset en uopfordret ansøgning sammen, og ændre den en smule hver gang du sender den ud til en ny virksomhed. Du kan også møde op på virksomhedens adresse, og spørger om de søger – det giver helt sikkert flere point. Jobopslag kan du finde på Facebook, lokale medier og hvad du hører fra din omgangskreds. Der findes endda også apps i dag, som du kan bruge til at finde dit næste job.

Begynd at investere dine penge

Du kan begynde at sætte dig lidt ind i aktiemarkedet, tilmelde dig nogle grupper på Facebook som handler om aktier, eller læse dig til alt du behøver at vide på https://aktiebegynder.dk/. Det er hurtige måder at lære alt hvad du behov for, og du kan lynhurtigt samle dig et overblik over hvilke virksomheder, du synes virker spændende. Hvis du laver den helt rigtige investering, kan du hurtigt se din investering bliver dobbelt så meget værd. Find ud af hvor meget du mangler for at købe dit ønskede tøj, og så – hvis du fortsat vil købe tøjet – så kan du hæve dine penge.

Spørg dine forældre

Hvis du stadig bor hos dine forældre, så kan du muligvis låne penge af dem, men ellers kan du måske klippe græsset, tømme opvaskemaskinen og andre huslige pligter, hvis du kun mangler en lille smule penge, før du er i mål. Hvem ved, måske vil dine forældre om et par år, spørge en revisor om hjælp til et revisor forældrekøb? Generelt vil den bedste måde at gribe det an på, være ved at få dig et fritidsjob, eller få nogle flere timer på dit nuværende, og så købe det for dine tjente penge. Mangler du til gengæld flere penge, end du kan overskue at tjene på dit fritidsjob, kan investering være en mulighed, du bør overveje. Hvis du ved, at dine forældre investerer deres løn, kan du spørge dem om råd. Hvis du ikke ved om de gør det, så er det en oplagt mulighed for at hjælpe hinanden i gang.

Kategorier: