Afspejler dit hjem din interesse for mode?

Du elsker alt, hvad der har med mode at gøre. Du er æstetik-aficionado og har en kandidat i at sammensætte tøj med accessories. Intet er overladt til tilfældighederne, når du begiver dig i retning mod dit klædeskab.

Men hvad med resten af dit hjem? Afspejler det din interesse for mode? Eller er det lidt trist og tarveligt? I så fald bør du læse med her.

Brug farver i dit hjem

Er du typen, der elsker at gå farverigt og festlig klædt? Men er dit hjem bare hvidt i hvidt? Så er det på tide at finde malergrejet frem!

Maling er en let og uforpligtende måde, at skabe liv og personlighed i ens hjem. Hvis du ikke kan lide farven på væggen, kan du altid male over igen. Så det giver enormt meget albuerum, når man ikke er bundet af en farve til evig tid. Så vær ikke bange for at være lidt modig i dine farvevalg.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken farve der klæder dit hjem bedst, kan du gå i dit lokale byggemarked og købe en farveprøve. De koster omkring 20 kr., så du skal altså ikke frygte at blive ruineret på den konto.

Hæng kunst på væggene

Kunst kan være en udefinerbar størrelse. Hvad der er kunst for den ene, er måske ikke kunst for den anden. Men det vigtigste er at finde noget, der taler til dig. Måske samler du på gamle LP’er. Hvorfor så ikke gøre dem til en del af indretningen og hænge de flotte covers på væggen?

Det kan også være, at du er købe filmnørd, der elsker vintage filmplakater? Sæt dem i en fin sort ramme og hæng dem på væggen. Brug vægfladerne til at vise din personlighed og omgiv dig med ting, du holder af.

Brugskunst skaber hygge

Et hjem bliver automatisk mere hyggeligt, når det er indrettet med nøje udvalgt brugskunst. Er du den minimalistiske type, kan du gå efter brugskunst i stilrent design og i en afdæmpet farveskala. Du vil let føle dig tilpas i disse omgivelser, når de stemmer overens med din overordnede sans for mode og æstetik. Du findes masser af fint brugskunst hos Dubuy.dk.

Er du derimod den mere den eklektiske modetype, kan du gå efter brugskunst i forskellige farver, faconer og materialer. Bland gerne nye produkter med vintagefund. Suppler med grønne planter, der giver masser af stemning til hjemmet. Vær ikke bange for at bruge en masse puder og tekstiler i indretningen. De giver en afslappet og hyggelig atmosfære. Og så er de lette at skifte ud, hvis du ønsker at skabe et nyt udtryk i dit hjem.

Kategorier: