Sådan får du det helt rigtige udtryk til din restaurant

Når man som restauratør skal finde det helt rigtige look til den mad, som man forsøger at sælge, så kan det være en god idé, hvis man får en idégenereringsproces i gang og på den måde kan danne sig et billede af, hvordan man gerne vil have at det hele skal se ud. Det kan være lidt svært at forklare og visualisere, så her er to gode måder til at få nogle idéer til dette og meget andet, så man kan få den bedst mulige idéfase i forhold til interiøret hos restauranten.

Lav en brainstorm

Der er mange af os, som før har fået at vide, at vi skal lave en brainstorm. Det er dog de færreste, som rent faktisk kan lave en god brainstorm og derefter få det omsat til nogle gode idéer, der kan evalueres og videreudvikles. Hvis man vil lave en brainstorm, så er der ingen idéer, som må smides ud. Det gælder om at få alle idéer på bordet – både de gode og mindre gode. Så kan man nemlig luge ud i dem senere med andre teknikker. Når man skaber denne pærevælling af sjove idéer og underlige påskud, så skal man også have omsat dem til brugbare koncepter. Det kan man hjælpe på vej, hvis man lige knytter et par stikord til idéen når man får den, så man kan vurdere den ordentligt senere. Når man har fundet en masse ting, så kan man snakke om dem alle og luge nogle ud allerede her. Herefter kan man benytte et pointsystem og give dem point efter forskellige kategorier fra 1-5 og så finde ud af, hvem der scorer højst og hvad der scorer lavest sammenlagt, når man kigger på kategorierne. Ale dette kan være meget godt, men det kan være svært at give et visuelt billede af idéerne.

Når man er kommet ned til et par idéer

Hvis du har udvalgt nogle af de bedste idéer, så er det på tide at skabe et moodboard for hver af dem, så man kan få et indtryk af, hvilken stemning man går efter, når man vil udføre den enkelte idé. Man laver et moodboard ved at finde en masse billeder, som er i tråd med den udvalgte idé og så kan man bruge alle de sammenlagte ting til at skære ned til én endelig beslutning. Når man har fundet ud af, hvad man gerne vil lave for en restaurant, så skal man til at fylde den op med en masse inventar, som passer til den udvalgte idé. Hvis du mangler et godt sted at finde dette inventar, så besøg restaurantinventar.dk – borde, stole og meget mere lige ved dine fingerspidser! Her kan du få alt det, som man skal have for at kunne realisere den drøm, som moodboardet repræsenterer og det er også noget, som man skal kigge på i løbet af processen, så man ikke mister blikket for, hvad der er vigtigt at holde fast i under forløbet.

Kategorier: