Det smarteste babyudstyr lige nu

Det kan godt være, at den her blog handler mest om påklædning, men der er mange facetter i moden. Bl.a. inden for babyudstyr, hvor der findes utroligt mange designs og producenter. Det kan derfor være lidt af en jungle at finde rundt i.

 

Vi vil i dette indlæg fortælle lidt om et forholdsvist nyt dansk brand kaldet EMMIBABY. De er gået rent ind med deres nordiske stil, som passer perfekt ind i et vært dansk hjem. Stilen er rent i udtrykket, og farverne er simpelthen bare lige i skabet.

 

Så går du op i den indretning derhjemme, så skal du helt bestemt tage et blik på Emmibabys produkter. Da de laver nogle virkelig lækre baby udstyrs pakker, som er skabt til de nordiske hjem.

 

Usynligt babyudstyr

 

Man kan faktisk godt sige, at deres babyudstyr er usynligt, for specielt deres babynest ligner faktisk en designgenstand, som du bestemt ikke har noget i mod lægger fremme.

 

Kender du ikke en babynest, eller en babyrede på dansk, så er det en oval rede, som er skabt af en pudekant hele vejen rundt. I midten af den, er der en tyk madras, som babyen kan ligge i og slappe eller sove. Babynesten er et af de mest solgte produkter indenfor babyudstyr, da den har vist sig at hjælpe babyer med at få en tryg start på livet.

 

Designet hos EMMIBABY er som sagt skabt i rolige farver og mønstre, som gør sig rigtig godt i danske og nordiske hjem. Der er stort fokus på indretning, og ikke bare funktionalitet når de skaber deres produkter. Det er en fornøjelse at se.

 

Flere farver der passer sammen

 

I den nuværende kollektion har de de tre farver, en rosa, en grøn og en blågrå. Alle farver gå faktisk fint i spænd med hinanden, og kan sagtens kombineres hvis man ønsker dette. Det er altså en genistreg de der har lavet.

 

Du behøver faktisk ikke tænkte så meget over hvad du gør, når du køber deres produkter, hvad angår indretning. Det klarer designet helt af sig selv, hvilket simpelthen er fantastisk lavet.

 

I serien af babyudstyr producere de også sengerande, ammepuder, tæpper og sengetøj. Der er derfor en masse lækre ting, som går fint i spænd med den traditionelle indretning, så det ikke kommer til at stikke helt ved siden af, når der nu kommer en lille baby i hjemmet.

Kategorier: