Sådan bliver du sundere og slankere på en effektiv måde

At omlægge sin livssil kan være en udfordring. Især når vi lever i et samfund, hvor der er en overflod af nemmere alternativer til alt. Hvorfor selv lave mad, når man kan få bragt noget ud på 30 minutter? Problemet med dette er at alle disse tiltag, som er lavet for at gøre vores hverdag nem og overskuelig, ofte kan være på bekostning af vores sundhed. Derfor er der her samlet 3 nemme tiltag, du kan lave i din hverdag for at blive både mere sund og slank, uden at det koster alverden:

Drik dig sund

Man skal i gennemsnit indtage 2 liter vand om dagen, og det er de færreste som overhovedet kommer tæt på dette. Og ikke nok med at vand er sundt for os, du kan også drikke dig slank. Hvis du drikker vand lige inden måltider, vil det fylde i maven og medhjælpe du undgår overspisning.

Sov dig slank

Generelt er det bevist at folk som sover de anbefalet 7-9 timer, ofte er slankere end folk som får for lidt søvn. Årsagen er, at hvis man er træt kan man langt nemmere komme til at overspise, modsat hvis man er frisk og udhvilet, idet det bliver svære at styre sin appetit. Herudover bliver kalorieforbrændingen også betydeligt forværret.

Gå eller tag cyklen på arbejde

Herudover viser forskning også at folk som enten går eller cykler på arbejde både har en lavere fedtprocent og BMI. Mange steder kan det faktisk også være hurtigere at hoppe på cyklen, idet trafikken i de større byer kan være helt uoverskuelig. Men hvis du er en af de mange som ikke har lyst til at tage cyklen, fordi du ikke vil møde svedig på arbejde, kan du overveje at investere i en el-cykel. Elcykelinfo er danmarks største portal , og her kan du læse meget mere.

Kategorier: