Sådan arrangerer du et brag af en fest

Overvejer du at holde en stor fest for dine venner og bekendte? Måske i anledning af en rund fødselsdag eller et bryllup? Der er meget at overveje og planlægge, når du vil arrangere en fest. Resultatet er dog værd at vente på, da dig og dine gæster vil få et brag af en fest. Ved du ikke, hvor du skal starte din planlægning? Bare rolig. Herunder får du nemlig en guide, til at arrangere en fest dine gæster sent vil glemme.

Lokation:

Start med at undersøge hvor og hvornår festen kan afholdes. Skal det være i et forsamlingshus? På et hotel? Eller hjemme i baghaven? Planlæg i god tid hvor festen skal afholdes og send invitationer ud til dine gæster, så de kan sætte kryds i kalenderen.

Book underholdning:

Ønsker du at booke underholdning til festen? Gør også det i god tid, så du er sikker på at få lige det orkester eller den entertainer, du ønsker. Vælg et orkester til festen hvor I skal danse til den lyse morgen.

Mad og drikke skal der til:

Hvilken mad vil du servere for dine gæster? Fingerfood, tapas eller tre retters menu? Skal maden bestilles udefra, eller vil du lave det selv? Der er en del at overveje, men vælg den løsning du synes bedst om.

Sørg for at indkøbe rigelig med drikkevarer så baren ikke løber tør. Køb både øl, sodavand og spiritus til drinks så der er noget til enhver smag.

Pynt lokalet og byd gæsterne velkommen til en sjov aften:

Alt er planlagt og du er nu klar til at pynte lokalet op til en sjov og festlig aften. Pynt med balloner, serpentiner, vimpler og andre sjove festartikler. Læg festlige duge på bordene og drys med glimmer og flag for en ultimativ feststemning. God fest!

Kategorier: