Få dit livs bedste og vildeste oplevelse i Sunny Beach

Hver sommer vælger mange unge at drage sydpå mod varmen og det blå vand i Bulgarien. Her kan du opleve en uforglemmelig ungdomsferie med alle dine festglade venner. Gaderne byder på et vildt natteliv fyldt med de bedste diskoteker. Dertil er der også liv i gaderne om dagen, hvor der er gode shoppemuligheder, billige restauranter, gokart og paintball baner.

Derudover kan man også opleve den 7 km lange finkornede sandstrand, hvor mange sjove aktiviteter finder sted. Oplevelsesmulighederne på vandet omfatter forskellige vandsportsaktiviteter såsom bananbåde, jetski og paraglidning. På stranden kan I hygge jer med beachvolley, frisbee eller andre sjove aktiviteter.

All-inclusive rejser til Bulgarien

Lyder alt dette som noget for dig, men holder du alligevel tilbage i frygt for høje rejsepriser? Det behøver ikke at være svært at finde billige rejser til Sunny Beach, som stadigvæk kan give dig den fulde oplevelse. Få det hele med for den halve pris ved at vælge det rigtige selskab. En god idé er at vælge et rejseselskab, hvor det er muligt at få all-inclusive tilbud. Hermed kan I tage på ferie uden at bekymre jer om alt det praktiske, både i planlægningen af ferien og imens I er dernede.

Vælg et rejseselskab der arrangerer vilde fester

Det kan også være en fordel at vælge et rejseselskab med forskellige festpakker, der passer til dig alt efter dit budget. Det kan være en god idé at bestille pakkerne før afrejse, da man kan spare helt op til 20% i forhold til priserne, når man ér ankommet. Et eksempel på en festpakke er luksuspakken til 699,- fra DUF rejser, hvor man kan deltage i vilde fester som UV-fight night, Pubcrawl, Pool Party, BBQ fest mm. Det er også muligt at vælge mindre basispakker, hvor man kan spare lidt penge uden at gå glip af fællesskabet med de andre rejsende.

Kategorier: