Sådan passer du på dig selv i vintermånederne

Vinteren er atter kommet, og derfor er det tid til at være lidt ekstra god ved sig selv. Vintermånederne kan nemlig både være hårde på grund af kulden, men humøret kan også nemt blive påvirket af de manglende solskinstimer. Derfor er det en god idé at tage lidt ekstra hånd om sig selv. Derfor får du her tre gode råd, til hvordan du kommer bedst muligt gennem vinteren. 

Husk hudpleje

Kulden kan være rigtig slem for huden, da du går fra varme til kulde mange gange i løbet af en dag. Derfor er det en god idé at investere i en lækker fugtighedscreme, så din hud ikke ender med at tørre ud. Huden på læberne er også meget sart, og denne bliver også nemt påvirket af forholdet mellem kulde og varme. Derfor er det også en mulighed at anskaffe en god læbepomade.

Varmt fodtøj

Når de kolde temperaturer og sneen atter kommer, er et vigtigt, at dine fødder holdes varme og kolde. Meget kropsvarme forsvinder nemlig, hvis dine fødder er kolde. Derfor er det en god idé at anskaffe sig et par lækre støvler fra Vagabond. Gør du dette, har du større mulighed for at gå gennem vinteren uden at fryse, og derved minimerer du også risikoen for at få den typiske vinterforkølelse.

Vand og varme drikke

Selvom der er blevet koldt, er det stadig vigtigt at huske at få nok væske i løbet af dagen. Mange eksperter anbefaler, at du drikker omkring 1,5 liter vand. Vand er nemlig med til at holde kroppen i live, og hvis du ikke får nok væske, er der stor sandsynlighed for, at du bliver dehydreret. Ud over vand er det en god idé at holde sig varm med en god kop te eller varm kakao, som også kan bringe lidt hygge ind i hverdagen.

Kategorier: