Sådan organiserer du din taske, så den ikke bliver et stort rod

Som kvinde har man næsten altid en eller form for taske eller større pung med sig, når man går ud ad døren. Her kan man have alt det nødvendige til en tur ud, lige fra dankort over make-up til nøgler og tamponer. En taske kan let blive rodet og svær at finde rundt i, og hvis man eksempelvis altid synes det er svært at finde nøglerne i tasken, kan disse med fordel organiseres i en fin lædernøglering – eksempelvis nogle flotte og personlige lædernøgleringe. Her kommer nogle flere tips til, hvordan man holder orden i sin taske.

 

Brug små tasker eller punge i de større tasker

Hvis man har en større taske med sig på arbejde, i skole eller en tur ude med veninderne – eksempelvis en rygsæk, en shopper eller en stor skuldertaske – kan en løsning på rodet være at benytte mindre punge til de mindre ting. Eksempelvis kan make-up med fordel pakkes i en mindre make-up pung, inden det pakkes i den større taske, så det ikke ligger løst og eventuelt bliver ødelagt. En eventuel madpakke, lidt snacks eller frugt kan også pakkes i en mindre taske eller måske et stofnet, så det er nemt at finde frem og tage op af den større taske.

 

Benyt dig af lommerne i tasken

I mange tasker, store som små, er der ekstra lommer. Måske er der en lynlåslomme på bagsiden af din skuldertaske. Måske har din clutch tre opdelingsrum indvendig. Måske er der et eller flere indvendige lynlåsrum inde i din shopper. Disse lommer kan med fordel udnyttes, så tingene bliver mere organiserede inde i tasken. Eksempelvis kan man lægge sin lædernøglering med alle nøglerne i en inderlomme med lynlås, så de både er lette at finde og svære for eventuelle tyvknægte at få fat på.

Kategorier: