Sådan finder du frem til din helt egen stil

Stil er i dag meget individuelt og generelt set er alt tilladt. Det handler for det meste om at finde ud af hvad du kan lide og hvad du gerne vil udtrykke. Moden skifter hele tiden og selvom man ser tendenser i forhold til farvevalg og valg af stil, så er der ikke samme stringente moderetninger som i 60’erne, 70’erne og 80’erne. I dag handler stil om udtryk og hvordan finder man så ud af hvad der er moderigtigt og hvad der er yt? Vi har her samlet en række gode råd til, hvordan du følger modens tendenser og får tilpasset det dig og din krop.

Din kropstype er stedet at starte

Er du høj og slank eller lille og med runde former, ja det gør altså en stor forskel, når det gælder om at finde sin stil. Det giver ikke det udtryk du ønsker, hvis du ikke tager hensyn til din kropsbygning. Hvis du for eksempel ikke er beriget med de runde former, gælder det om at give din talje lidt ekstra opmærksomhed og vælge tøj, der hjælper med at vise de bløde og feminine former. Er du udstyret med en æbleformet krop, så skal fokus være din numse og dine skuldre og tøjet skal gerne afspejle en god balance mellem de to.

Vær realistisk med din livsstil

At troppe op i dine nye tårnhøje stiletter, når din titel hedder maler, hænger slet ikke sammen. Tænk over hvad der også passer ind i din hverdag, således gør du det også muligt for dig selv at udnytte din nye stil og gøre et kæmpe indtryk på dig selv og din omverden. Selv de små ændringer, kan virkelig gøre en forskel. Som f.eks. at vælge en ny og mere livlig farve sko i stedet for de sædvanlige sorte eller grå.

 

Bliv inspireret

Når du har styr på din kropstype og husker på din livsstil, så kan du begynde at gå på jagt efter inspiration. Se dig om på gaden, når du går. Læg mærke til hvordan andre bruger deres udtryk – både godt og skidt. Du kan finde inspirationen blandt de kendte, ved at surfe på de utallige modesider, der findes. Der findes kendte med alle typer af kroppe så der er også nogle du kan blive inspireret af.

 

Ryd op i klædeskabet

Grib fat i din mest ærlige veninde, riv en lørdag ud af kalenderen og åben en flaske rødvin mens du hiver alt tøj ud af klædeskabet. Så er det tid til at prøve kludene, få din veninde til at hjælpe med at vurdere om det passer til dig og kassér så dét der ikke fremhæver din smukke krops fantastiske sider. Hun kan formentlig se nye kombinationer af dit tøj og vær åben over for at prøve det af. Vi er vanedyr, så at få en andens øjne på dine kombinationer af tøjet er det hele værd.

 

Fornyelse af garderoben

Efter at have styr på den eksisterende garderobe, står du formentlig med følelsen af at have brug for noget nyt tøj til virkelig at give din nye stil en skalle. Hertil kan du med fordel udnytte de butikker, der gør brug af en personlig shopper, fordi de er trænet i at finde tøj der passer præcis til dig og din stil. Finansieringen kan du få helt styr på ved at lægge vejen forbi fair-laan.dk og finde det bedste lån til anledningen. Det er nemt at få et overblik og du kan ansøge om lånet med det samme. Så er du hurtigt ude og shoppe til den fantastiske nye tøjstil.

Kategorier: