Sådan bliver du klar til nytårsfesten

Nytåret står lige for døren, og det betyder nytårsfest. Læs med her og få 5 tips til at blive klar til nytårsfesten.

  1. Vælg det rigtige outfit

Nytårsfesten er en oplagt mulighed for at gå all-in, når det kommer til outfit. Find din vildeste kjole frem eller gå ud og find en smuk kjole med spræl i. Netop på nytårsaften er det tilladt at skeje lidt mere ud end normalt. Vælg en stærk farve, glimmer, pailletter eller et fedt mønster.

  1. Gå all-in på makeup og hår

Øv dig et par dage i forvejen i at lægge en smuk makeup og sætte dit hår. Der er mange gode videoer på Youtube, hvor du kan se, hvordan man lægger en festlig nytårsmakeup. Hvis du skal eksperimentere med glimmer og øjenvipper, er det en god idé at have øvet sig i forvejen. Du kan også få lavet et par smukke negle med manicure Valby. Manicure i Valby giver dig et langtidsholdbart resultat og sikrer dig smukke negle til nytårsfesten. 

  1. Køb sjove nytårsaccessoires

Nytåret er festen for sjov og spas. Køb nogle sjove hatte eller andre nytårsaccessoires, som pifter stemningen lidt ekstra op. Kør et tema for alle festens gæster og tag nogle sjove billeder med et engangskamera så I kan forevige minderne.

  1. Have et par sjove lege klar

En god fest bliver tit endnu bedre med et par gode lege. Lav en quiz om året der gik, musikquiz eller ballondans. Sjove lege er også med til at lette stemningen, hvis der er flere gæster, der ikke kender hinanden.

  1. Massevis af bobler og lækre drinks

Køb nogle lækre bobler som I kan lide og bliv enige om at købe ind til 2-3 drinks. Det kunne være mojito, strawberry daquri eller espresso martini.

Kategorier: