Redken ekstrem shampoo – Til alt hår

Redken extreme shampoo til alt hår

Redken er en rigtig stor spiller på hårprodukt/pleje markedet, og  de sender det ene kvalitetsprodukt ud på markedet efter det andet. Netop deres gode produkter er også grunden til, at det er et af mine yndlings mærker og et af de mærker jeg har købt mest.

Redkens har lige lanceret deres nye “extreme” serie og denne gang kigger jeg nærmere på Redkens shampoo fra extreme serien.

Redkens nyeste shampoo er en shampoo der er tiltænkt alle typer hår. Dette er uanset om du har meget skadet eller lettere fedtet hår. Shampooen genopbygger skadet hår og renser det mildt og effektivt.

Shampooen renser ikke kun dit hår. Den går også ind og beskytter dit hår på hele tre niveauer. Proteiner i shampooen trænger ind i håret og styrker håret indefra, ceramider forstærker skellaget og naturlige lipider beskytter overfladen af håret.

Denne shampoo er utrolig effektiv og virkelig god for håret. Du vil meget hurtigt opleve en væsentlig forskel i håret. Redken shampoo genopbygger beskadiget hår og tilføjer håret en masse fugt.

Brug Redken shampooen som du vil bruge en normal shampoo. Skyl håret igennem før du tilføjer shampooen. Masser det grundigt ind i dit hår, lad det virke nogle få minutter og skyl det derefter grundigt igennem.

Vil du pleje ekstra meget om dit hår, så bruger du en Redken Balsam lige efter.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *