Populære trends

De fleste er bekendt med det moderne ord trend, som er blevet en del af det danske ordforråd og den danske modeverden gennem de seneste år.

På samme måde som ordet har floreret i det danske modesamfund, er der også specifikke produkter og tendenser, som er blevet særligt bemærket og udbredt – blevet til en trend – gennem de seneste år.

Ønsker du at vide mere om nogle af disse tendenser, så læs med nedenfor, hvor nogle af de mest populære trends i den nyere tid bliver omtalt.

Fokus på bolig

Hvor det tidligere primært var tøjbranchen, der var i fokus, når det kom til mode, er der i dag flere områder, hvor forskellige trends kommer til.

Et af disse er boligen. I de seneste år er der kommet et større og større fokus på boligen. I takt med at teknologien vinder frem, er det eksempelvis blevet yderst populært at dele forskellige aspekter af vores privatliv online.

Heriblandt er billeder af vores bolig. Mange deler i dag billeder af deres indretning som inspiration på blandt andet sociale medier som Instagram, og i takt med dette, er der flere forskellige boligtrends som bliver mere og mere populære.

Trendsene skifter, ligesom eksempelvis tøj, periodevis, og i øjeblikket er det blandt andet en udbredt tendens at indrette sin bolig med planter, blanke metaller, store spejle og kvalitetsvarer med håndværket i fokus.

Fokus på accessories

Udover de traditionelle accessories – eller tilbehør på rent dansk – som eksempelvis smykker, tasker og hatte, er det som følge af den teknologiske tid blevet udbredt at smartphonen er en del af vores daglige tilbehør.

I dag har størstedelen af befolkningen en smartphone, og især iPhones er populære. Disse benyttes hyppigere og hyppigere i dagligdagen, og idet de er så stor en del af vores hverdag, er det blevet en trend også at udsmykke disse.

Især er det blevet populært at benytte sig af covers, eksempelvis et iPhone 7 cover. Covers har nemlig to fordele: en funktionel fordel, idet man forhindrer at den, nærmest vigtigste, accessory bliver ridset, og en materialistisk fordel, idet man kan få covers i mange forskellige farver, mønstre og stile, og det bidrager til looket og skaber opmærksomhed.

Fokus på sig selv

Ser vi bort fra de mere materielle trends, er der gennem de seneste år kommet et større fokus på os selv som individer.

Selvom det kan argumenteres, at det stadig er en materiel trend, idet der er fokus på det ydre, kan der også argumenteres for at det samtidig er en mere personlig trend, idet den øger selvtilliden på en anden måde end tøj og lignende, idet kroppens velvære også forøges i takt med denne trend.

Og hvilken trend er der så lige tale om? I dag er der et udbredt fokus på sundhed, og flere og flere vil tabe sig eller forøge muskelvæksten. I denne forbindelse er der flere forskellige trends, blandt andet superfood trenden, hvor der er fokus på at spise sundere og mere naturligt.

I forlængelse heraf, er der også andre trends, eksempelvis benyttelsen af slankepiller i forbindelse med vægttab. Selvom slankepiller lige umiddelbart ikke virker som en trend, der kan forbindes med det naturlige, men snarere det mere kemiske, er der i takt med den sunde trend udviklet slankepiller, der er baseret på mere naturlige ingredienser, som blandt andet superfoods.

Kategorier: