Peak performance jakke

Peak Performance jakke

Peak Performance jakker er nogle af de bedste jakker du kan gå med. Navnet siger næsten sig selv. En Peak Performance jakke er en jakke der er designet til, at du kan yde dit bedste i en bestemt situation.

CTA-knap

De fleste jakker fra Peak Performance er såkaldte softshell jakker, eller jakker beregnet til udendørs aktiviteter så som vandring eller løb. De har nogle varme vinterjakker modeller, men de specialiserer sig mest i outdoor jakker til et mildere klima end f.eks. en skiferie.

En Peak performance jakke er dermed rigtig god som overgangsjakke, da den beskytter dig mod vind og regn, men ikke nødvendigvis mod minus grader, det afhænger selvfølgelig af modellen. Fælles for Peak performance jakkerne er, at de er vind- og vandtætte og har diverse fede funktioner der gør dem super brugbare som jakker til efteråret og foråret.

I modsætning til mange andre overgangsjakker, så er Peak Performance jakkerne super fede og virkelig gode! Prisen er selvfølgelig også derefter og du skal regne med en pris der ligger fra 1.200 kroner og opefter, men du får virkelig også noget for pengene og du har en kanon god jakke der vil holde de næste mange mange år.

 

Kategorier: