Molo vinterjakke til børn

Molo vinterjakke

Molo laver noget af det bedste børnetøj, og til denne vinter er de igen udkommet med nogle rigtig lækre modeller. Jeg har valgt at tage fat i en Molo vinterjakke til børn, da det snart er på tide at få købt sådan en.

Molo vinterjakke til piger – Pearson

Mol vinterjakke til børn - piger

 

CTA-knap

Den nyeste Mol0 vinterjakke kollektion kalder de for Pearson, og består af en jakke der kan købes i tre forskellige farver: Turkies, Pink og “sort/hvid”. Disse jakker er alle sammen til piger og er SUPER fede! Den har en normal pasform, så dit barn har plads nok til at kunne bevæge sig. Den er lavet i 100% polyester, hvilket gør den utrolig modstandsdygtig overfor vand og meget slidstærk. Molo vinterjakken har også en forret, aftagelig, hætte samt lommer på ærmerne og fronten af jakken, som alle kan lukkes med en stor og kraftig lynlås. Jakken er tilpas tyk til, at dit barn ikke kommer til at fryse om vinteren, men heller ikke så tyk at dit barn kommer til at svede meget.

Prisen for en af disse tre jakker er bare 1.295,00 kroner, hvilket er en super pris for en god og slidstærk vinterjakke til dit barn. Netop her er det nemlig vigtigere at gå efter kvaliteten, da dårlige vinterjakker hurtigt kan give dit barn rigtig mange ekstra sygedage.

Molo vinterjakke til drenge – Alpine

Molo vinterjakke

 

CTA-knap

Molo har selvfølgelig også lavet en ny og spændende model til drenge. Denne model kalder de for Alpine, hvilket selvfølgelig har sit udspring i, at disse jakker også kan bruges på skiferien. Jakken er ellers opbygget nøjagtigt på samme måde som Pearson modellen til pigerne. Samme stof, samme gode kvalitet og samme funktioner. De eneste forskelle er selvfølgelig designet, der her er lidt “sejere” og så at pasformen er syet mere efter en drengs form. Denne model findes i en blå og en flerfarvet model.

Prisen er igen den samme og du får endnu en gang en kanon god vinterjakke til dit barn.

Kategorier: