Modström jakker til kvinder

modström jakker

Har du fundet efterår/vinterjakken frem? Det er i hvert fald snart på tide, at efterårs moden findes frem, hvilket butikkerne tydeligvis er enige med mig i. Har du været i en tøjbutik indenfor de sidste par uger, så vil du se at sommertøjet er delvist eller komplet udskiftet med overgangsjakker, vinterjakker og andet lækkert vintertøj som striktrøjer, store hyggelige sweatre eller de helt fantastiske Modström jakker til kvinder.

CTA-knap

Modström jakker

Modström jakker er virkelig blandt mine favorit overgangsjakker, hvilket også er grunden til at jeg i dag vil vise dig et par af mine favoriter.

modström jakke

Denne blå vinterjakke fa Modström er dejlig “puffy”. Altså dejlig stor og luftigt og jeg kunne forestille mig at man blev helt væk inde i den. Jeg syntes det ville være forfriskende at se nogle piger, gå i en blå jakke. Det bliver ofte for sort, hvilket ikke er med til at gøre vinteren mindre deprimerende. Denne jakke vil egne sig godt som overgangsjakke, men knap så godt som vinterjakke, da den ikke er så lang.
modström jakker

Denne brune Modström vinterjakke er dejlig lang, og varm. Den går højt op i halsen, hvilket virkelig er et plus og så er den lidt “strammere omkring taljen, hvilket giver dig en lækkert og feminin krop, selv i en stor vinterjakke. Dette er personlig min favorit og jeg ville virkelig gerne eje en selv. Denne jakke er måske for varm som overgangsjakke, men helt perfekt som vinterjakke.

modström læderjakkeDen sidste jeg har kigget på er denne læderjakke fra Modström. Læderjakker til kvinder er bare super sexet og virkelig lækkert at gå med. Ja, jeg har nok en svaghed for læderjakker, hvilket nok også er grunden til at den er kommet med blandt mine forslag. Den egner sig ikke som vinterjakke, men fint som overgangsjakke. Bare sørg for at få den pakket væk, inden salten kommer på vejene. 🙂

Hvor kan jeg købe Modström jakker til kvinder billigt?

CTA-knap

Jeg har kigget lidt rundt på de danske webshops, da jeg ledte efter disse jakker og det billigste sted, med det største udvalg, er uden tvivl på Zalando.

 

 

Kategorier: