Modetendenser 2018 for kvinder

Har du ikke styr på modetendenserne for tøj og fashion i 2018? Kunne du samtidig godt bruge noget inspiration og et frisk pust til dine nuværende klæder, så vil du herunder blive præsenteret for modetendenserne i 2018 inden for tøj.

 

Blomster og tern er overalt i gadebilledet

Vi er allerede flere måneder inde i 2018, og da vil du allerede kunne se, at dette år byder på masser af blomsterprint og tern. Det er blot nogle af de tendenser, vi ser. Blomsterprint er på kjoler, skjorter, bukser – alle tøjdele. Selv hårelastikker. Og du kan selv skrue op og ned for farverne. Der er også mere nedtonede blomsterprint og farve, som du kan bruge hele året rundt.

Tern er populære både blandt mænd og kvinder, både store og små tern og i forskellige farver.  Der er ternede frakker, bukser, nederdele, blazere og jakkesæt til mænd. Det er ligeledes på mode at blande ternede tøjdele med stribede tøjdele. Tern passer til det meste. Tag for eksempel et par ternede bukser på til en hvid T-shirt, og så har du løftet dit look gevaldigt, hvilket er dejligt forfriskende. Mangler du inspiration til din shoppingtur, så kan du finde det via nyheder Aarhus og find ud af, hvad der er trendy og aktuelt lige nu.

 

3 andre modetendenser

Af øvrige modetendenser i 2018 er der:

  • Farven rød: I 2018 må du gerne eksperimentere med den feminine farve rød. Den kan bruges på alt. Det gælder både sko, kjoler, bukser nederdele, skjorter, hatte, øreringe, elastikker. Desuden kan du også bruge rød læbestift. Vil du ikke være helt rød fra top til tå på en gang, kan du også benytte farven som en lækker detalje for eksempel på læber, øre, eller som bukser. Men det er også helt tilladt at vælge rød i hele lokket.
  • Sporty: I nogle år har det været trendy med sportstøj i modeverdenen. Men som kvinde er det nye, at du kan kombinere sportstøj med feminine styles. For eksempel kan du tage en nederdel på og kombinere med en hættetrøje. Eller måske kan du tage en pæn skjorte på med sportsbukser. Ellers er det også blevet totalt moderne med sneakers til en lang feminin kjole.
  • Flæser: Flæser bliver anvendt som en detalje på tøjet. Du skal derfor ikke se det som en kjole fyldt med flæser, men mere som en enkelt flæse nederst på en kjole for eksempel. Det gør looket ekstra piget og forfriskende. Foregår der eksempelvis noget spændende i byen, kan det være rart at have noget passende at tage på til begivenheden. Find begivenheder, opdateringer og meget andet om din by på nettet, hvis du er interesseret i nyheder Aarhus.

Kategorier: