Mand: Sådan vælger du det helt rigtige ur

Et flot og eksklusivt herreur i god kvalitet er med til at give dig det ekstra lille pift, der skal til for at fuldende dit look. Der findes mange forskellige materialer, typer og farver, som har hvert deres unikke egenskaber. Læs med her for at få gode tips til at vælge det helt rigtige ur, der passer perfekt til din personlige stil.

wearfashion

Mange materialer og typer

Når du skal vælge dit nye herreur, er der forskellige ting, du skal tage stilling til. Ved at vælg specielle materialer i god kvalitet, er det muligt at designe dit ur i lige den stil, du går og drømmer om. Hvis du vælger en læderrem, vil dit ur få et stilrent og eksklusivt design. Du kan vælge læderet i den klassiske sorte farve eller være mere modig og give urets udtryk en spændende detalje med blå, brun, grå læderrem. Det er et godt valg til dig, der ikke har noget imod at gå forrest og være lidt anderledes end alle andre. Du kan også vælge en rem i stof eller rustfrit stål, som også har hver deres gode egenskaber.

Hvis du er til et enkelt og tidløst udtryk, er en urkasse i sølv et godt valg. På den måde kan du være helt sikker på, at du vil være glad for dit nye herreur mange år ud i fremtiden. Hvis du derimod allerede har flere forskellige slags ure, er det måske tid til at udvide din samling med et ur med en rosenforgyldt urskive, som er den nyeste mode.

Dit herreur skal passe til dig

Der er mange gode muligheder for at designe dit ur, så det passer helt til dig og dit udtryk.

Hvis du holder af at gå i jakkesæt, kan du med fordel vælge et eksklusivt og stilrent ur, der passer til din tøjstil. Her er en hvid urskive er det mest stilsikre valg – uanset om dit jakkesæt er brunt eller sort. Hvis din tøjstil er mere spraglet, kan du derimod vælge en i urskive i en blå farve.

Måske lægger du mere vægt på urets funktionelle egenskaber end dets udtryk. Her er et godt råd at vælge et ur i gode materialer, der virkelig kan holde til at blive brugt.

Her kan du se et stort udvalg af eksklusive herreure i kvalitetssikre materialer og blive inspireret til købet af dit nye herreur.

Kategorier:

Ure