Kjoler til alle lejligheder

Vi har nået august og sommeren langer mod sin ende. Lige meget om man har været syd på og slikket sol, eller været et sted i det uforudsigelige danske klima, har man haft mulighed for at tage en kjole på. En kjole kan nemlig styles til en hver form for klima og begivenhed. Læs dette indlæg for at blive lidt klogere på hvilke kjoler, der bedst går til lige netop din anledning.

wearfashion

Et eksempel på en kjole, der næsten er velegnet til enhver lejlighed, er den lille sorte festkjole. Med denne model går man næsten aldrig helt galt i byen. Hvis vejret er i top står den perfekt alene, og hvis det er blevet køligere, kan man altid trække i sin denim- eller statement-jakke. Super fed sammensætning, der giver et look en masse kant og personlighed. I forhold til sko, kan man både bære flade hvide ”sneaks”, eller sorte højhælede, der fremhæver fine detaljer. Afhængig af hvad du ønsker at signalere, med dit totale look, har dit skovalg en stor indflydelse; med de flade sko signalerer du den klassiske ”casual” stil, mens man med høje hæle sætter et mere festligt præg på sin stil.

Sommerkjolen til sommerfesten

Har man været til en af sommerens sommerfester, har man helt sikkert set en masse kjoler af flagrende materialer. En luftig sommerkjole med eksempelsvis et blomstermønster, er nemlig altid en sikker vinder – og der er ikke noget bedre, end at trække i en sommerkjole på en sommerdag. Har kjolen spaghettistroppe, ses det tit at bæreren har en t-shirt under kjolen. Dette var en sikker trend sommeren 2016, mens ses stadig med flere variationer i år. Lange kjoler er også moderne, og er altid en måde at sætte et statement på. En basic lang kjole med et enkelt design er god både til fester, men også i hverdagen. Lange kjoler ses i utallige prints og former, og kan bæres af alle, selvom det måske kan virke som en lidt skræmmende ting.

Mode skal være sjovt

Også tætsiddende kjoler skal man ikke være skræmt af. Alle former for kjoler kan passe til alle former for kvinder, og det er noget vi alle skal omfavne. Så vær ikke bange for at trække i en anden form for kjole end du normalt plejer. Det er sjovt at eksperimentere med sin stil, og her er kjoler et godt sted at starte. Kjoler til fest har ikke et fast regelsæt for hvordan det bør se ud. Det skal passe til din stil- og vigtigst er det, at du føler dig hjemme i kjolen.

Tak fordi du læste med. Vi håber at indlægget har kunnet inspirere dig lidt- og ikke mindst pointere vigtigheden af, at man gennem kjole kan personalisere sin stil, samt skille sig ud fra mængden. Tag chancer med dit look og sæt trenden. God fornøjelse.

Kategorier: