Mænd prioriterer komfort og simpelhed – Det klassiske look er populært

Når det gælder påklædning, har mænd i flere år ikke fundet det spændende at købe tøj og accessoires. Der er dog dukket en lang række nye faktorer op, som gør det spændende at shoppe for herre. Kvalitet er et af de krav, som er rykket op ad listen, sammen med komfort, som uden tvivl betyder langt mere for mænd end kvinder når det gælder beklædning.

Mænd er målrettede og loyale

Shopping er hyggeligt for kvinder, mens mændene helst vil overstå det i en fart. Mænd har ikke samme kreativitet når det gælder at sammensætte tøj. Det er ikke noget de prioriterer og det skal være nemt og overskueligt. Flere mænd, som gerne vil se godt ud, men ikke selv har overskuddet, vælger tit at købe færdige sæts, som forskellige modebloggere anbefaler, eller det der lige hænger på mannequinen.

Mænd er langt mere loyale overfor et brand og en butik, end kvinder er. Hvis bukserne sidder godt, vil mænd købe det samme mærke i den samme butik næste gang. Det giver en sikkerhed og det gør det samtidig nemt. Mænd er langt mere målrettede og ved hvad de mangler. Det er en langt korte købsproces og man forlader hurtigere butikken igen, hvilket også er grundene til, at de ofte benytter de samme steder, så de ved hvor tingene befinder sig.

Accessories i de kolde måneder

Vi nærmer os så småt jul, nytår og dermed også de kolde vintermåneder. Det er månederne hvor komfort og det flotte look skal spille sammen. Her gælder det om at køre en masse lag, så man kan tage af og på, at efter vejr og om man befinder sig inde eller uden døre. Noget der er superklassisk og stilrent, er en smuk pullover, ovenpå en skjorte, men suitbukser og jakke. En pullover er genial i kulden, da det holder en dejlig varm, ser skidegodt ud og såfremt det skulle blive lidt for varmt, så kan man smide pulloveren af og stadig stå knivskarpt.

I vintermånederne er der helt naturligt flere accessoires, særligt for mænd. Det er i de kolde måneder man på en helt anden måde kan få lov til at sætte ekstra detaljer på det udendørs outfit. Vi kender jo allerede til fede lædertasker og bælter, som bruges hele året rundt. Men om vinteren er der en lang række flere muligheder, som både er praktiske og flotte. Handsker kan fås i mange afskyggelser og et par skindhandsker kan gøre en kæmpe forskel for udseendet, de tilføjer kvalitet og elegance. Yderligere er der selvfølgelig en lang række forskellige hovedbeklædning og

Komfort sættes før udseende

Prøv at forestille dig det perfekte herretøj, som ikke blot overgår dine forventninger til design, men også i forhold til komfort. Særligt for mænd handler det ikke kun om udseendet, men i højere grad også om det han have behageligt tøj på. Pasform og komfort er noget der bliver prioriteret højt også når det handler om det man ellers ville kalde ”det stive puds”. Klik her for at finde tøj i både kvalitet og komfort, som er klassisk og hermed kan bruges til lige det formål man har i tankerne.

Mænd er blevet glade for det klassiske design og høj kvalitet. Tøj der kan bruges til mange forskellige formål, er ved at blive favoritten iblandt mænd, hvor det før handlede om at have tøj til de forskellige formål.

Kategorier: