Fine og festlige arrangementer – hvad skal jeg tage på?

En situation som de fleste mennesker kender til er, når der er kommet en ny invitation en ad døren til et finere og festligere arrangement. Første tanke, som strejfer dig er ”Hvad skal jeg tage på”, da der for mange mennesker kan opstå en lille tøjkrise, hvilket du nok kan genkende. Tvivlen kan opstå ”er et par bukser for casual, og skal jeg hellere kigge efter kjoler?”

Bemærk begivenheden

For at kunne finde det passende tøj til at tage på til begivenheden, som du er inviteret til, kan det af og til være svært at pege og sige, at den påklædning ikke er godkendt. I sidste ende handler det om, hvad du synes passer til. Måske kan det være værd at notere, om der står skrevet på indbydelsen, om der er en bestemt påklædning. Hvis der ikke gør dette, og du føler dig meget på bar bund, så spørg nogen af de andre, som er inviteret. Dette er med til at give dig et indblik i, hvad de andre gæster har af overvejelser.

Hvis du f.eks. er ude for, at du er inviteret til en konfirmation eller et bryllup, skal du huske på at tage din forholdsregler da, hvis det er et bryllup, skal kvinderne og mændene møde op i pænt tøj.

Tøjet kan bruges til mere end en anledning

Når du skal tage en beslutning om, hvad du skal have på, kan det være, at du skal starte med at kigge i dit skab. Måske har du noget tøj, som du kan tage på til lejligheden. Ellers kan en god regel til dig selv være, at du godt må købe noget nyt finere tøj, som f.eks. en stine goya kjole. Ofte kan man bruge de finere kjoler til daglig brug også, og du kan f.eks. nemt tage en fin striktrøje udover kjolen for herved at bruge den til dagligt med en par sneakers til.

Kategorier: