Hverdagsforkælelse

For mange er forkælelse noget, der hører weekenden til. Det er nemlig her, vi ofte har ekstra tid og overskud til at gøre noget godt for andre – og for os selv. I hverdagen drukner forkælelsen til tider i tøjvask og leverpostejmadder, og fredagen synes altid mange arbejdsdage væk. Men sådan behøver det slet ikke at være. Nogle gange kan det nemlig være de små ting i hverdagen, der i sidste ende gør den store forskel. Her på siden kan du finde inspiration til, hvordan du nemt kan gøre hverdagsforkælelsen til en naturlig ting i dagligdagen.

Forkælelse kan være mange ting. Det kan være alt fra plejende cremer og velsmagende slikposer til en god flaske vin eller en parfume til hende eller ham, du holder af. Uanset om du søger den indre eller ydre pleje til dig selv, ham, hende eller børnene, så finder du det hele hos emma.dk. emma.dk har nemlig alle dine yndlingsprodukter samlet på ét sted, og det store varesortiment byder på mere end 7000 luksusprodukter til billige priser.

Eksempelvis kan du gøre tirsdagsbadet mere weekendagtigt med en plejende creme, der styrker og blødgør kroppen. Du kan også forkæle dig selv med en ny og velduftende parfume, der slår benene væk under enhver. Endelig kan du slukke tørsten i det store udvalg af sodavand og øl, som du finder i den billige kiosk hos emma.dk. Her finder du blandt andet også kaffe, te og alkohol, og du finder løbende besparelser på op til 85 procent.

Du finder altid det, du mangler hos emma.dk – og mere til. Når du handler hos emma.dk, får du dag-til-dag leveringer, og som medlem af fordelsklubben får du også altid fri fragt på dine varer. Læs mere om emma.dk her

Blød forkælelse med cashmere

Trænger du til forkælelse, der er lidt udover det sædvanlige, kunne cashmere være en oplagt ide. Cashmere er nemlig et af de blødeste materialer, du kan forkæle din krop med, og med cashmere får du samtidig tøj af højeste kvalitet.

En af de mest eksklusive former for cashmere er Superior Cashmere. Denne cashmere bliver nemlig indsamlet, når gederne har hårskifte, og derfor har fibrene ingen hårde skæreender. Samtidig er det kun de længste hårstrå, der anvendes med Superior Cashmere, og du undgår derfor fnuller, der ellers typisk ville opstå, når du har vasket cashmere nogle gange.

I enhver garderobe hører en god cardigan til, der kan give den nødvendige varme i det kolde vintervejr. Med en cardigan i cashmere får du en overdel, der er særlig behagelig at have på. Cashmere cardigans kradser ikke, og så passer de fantastisk både over en smart kjole eller til et par afslappende jeans. Uanset om du drømmer om en blød cardigan, bluse, jumpsuit eller noget helt fjerde, så findes der et uimodståeligt udvalg af produkter i cashmere. Med cashmere er du altid godt klædt på, og du kan finde et stort udvalg af cashmere hos life-is.dk.  

Kategorier: