Holdsport gør det sjovt at dyrke motion

Rigtig mange danskere har et fitness-abonnement, som de slet ikke får brugt nok. Man er måske i et kådt øjeblik blevet grebet af trangen til at gøre noget ved den lidt slatne krop og har derfor benyttet sig af gratis oprettelse, men sidenhen fortrudt. Fittness-generationen, som flere eksperter er begyndt at kalde de unge, holder måske kroppen ved lige, men det er bestemt ikke alle, der finder turen til fitnesscenteret særlig sjov eller inspirerende. Her kan holdsport være med til at revolutionere dine motionsvaner, ligesom det kan give en helt ny motivation til at komme i gang med det der motion, som alle mener er så sundt for os!

Fællesskab og forventninger til hinanden

Dér, hvor holdsport som f.eks. håndbold, fodbold og basket for alvor adskiller sig fra den individuelle træning, er naturligvis på fællesskabsfronten. Når man går til en holdsport, så er man – sjovt nok – et hold, og det er et helt særligt fællesskab, som man først for alvor bliver klog på, når man selv er med i det. Der bliver grinet og grædt sammen, når resultaterne er gode eller dårlige, og man går imod et samlet mål, der kræver, at man har forventninger til hinanden. Forventninger om, at man selvfølgelig møder til træning, når man skal, og at man er med til at yde sit bedste, når man snører skoene. Dette giver en motivation til at motionere mere regelmæssigt, og det er langt bedre end et fitness-kort, der aldrig bliver brugt!

Velkommen til en ny verden

Når man begynder at blive glad for en holdsport, som f.eks. basket, så kan man næsten ikke holde op med at tænke på den dag ud og dag ind. Rigtig mange oplever, at der åbner sig en helt ny verden, som man slet ikke vidste eksisterede, når man for alvor begynder at gå op i en holdsport – og dermed bliver sporten faktisk en del af ens identitet. Hvor tit har man f.eks. ikke set lange køer foran en populær basketshop, når de har fået den nyeste model på lager, og hvor ofte ser man ikke reklamer af fodboldspillere i nye trøjer og med nye støvler på fødderne? En holdsport er på mange måder en identitet, man tager på sig, og i virkeligheden kan man slet ikke stoppe med at gå op i den, når man går sin daglige gang på jorden.

Prøvetræning skader aldrig!

Hvis du er blevet motiveret til at snøre sko eller støvler og komme i gang med en givtig holdsport, så er det bare med at tage kontakt til din lokale forening. Det koster stort set aldrig noget at komme til én eller flere prøvetræninger, og du kan dermed kvit og frit prøve kræfter med forskellige sportsgrene, hvis du ikke allerede ved, hvilken sport du gerne vil i gang med. Alle udøvere modtager nye med åbne arme, og der er ingen tvivl om, at du vil mærke en hjertevarme næsten uanset hvilken holdsport, der bliver din udvalgte!

 

Kategorier: