Højtaljede bukser

Højtaljede bukser med lynlås bagpå

Shorts, nederdele og leggings er dejlige at gå i om sommeren, men der er bare nogle tidspunkter, hvor et par normal bukser vil være mere passende. Jeg vil i dag sætte fokus på de højtaljede bukser som virkelige er blevet et hit indenfor de sidste par år her i Danmark.

CTA-knap

Højtaljede bukser

Højtaljede bukser er meget populære i disse år, hvor det for bare fem år siden var lavtaljede bukser der var helt ind. Grunden til at de højtaljede bukser er blevet så populære er, at vi er i en periode lige nu, hvor det er vigtigt for os piger/kvinder at markere os som et stærkt køn og ikke kun som sexobjekter. De lavtaljede bukser vi gik med for fem år siden, viste alt for meget hud og dermed blev vi udelukkende betragtet som sexobjekter og der har derfor været en lille revolution igang, hvor vi piger/kvinder har prøvet at markere at vi er “dem der bestemmer” og ved at gå med højtaljede bukser bliver vi altså bare taget mere alvorligt. Dermed ikke sagt at vi ikke bliver set som sexobjekter i dag, for det gør vi stadig i den grad. Vi viser bare ikke lige så meget hud længere.

Højtaljede bukser er bare mere anstændigt, elegant og seriøst, samtidig med at de markerer vores “numse” endnu mere end lavtaljede bukser gjorde.

I dag kan du nærmest kun købe højtaljede bukser, men du kan købe dem i et hav af varianter.

Højtaljede buksker med lynlås bagpå

En af de helt populære bukse modeller er højtaljede bukser med lynlås bagpå. Du slipper for irriterende og grimme knapper/lynlås i fronten og dine bukser vil nærmest ligne et par leggings efter du har fået dem på. Det er oftest bukser lavet i et lidt tykkere materiale der har lynlås bagpå, da materialet ellers skal være så elastisk at det kan komme over din hofte og stadig sidde tilpas stramt om taljen.

Jeg er selv helt vild med de højtaljede bukser med lynlås bagpå, da de er mere behagelige at have på end normale cowboybukser, samtidig med at de har de samme slidstærke egenskaber som normale cowboybukser. Dertil er det virkelig lækkert at de ikke kan falde ned, da hofterne holder dem op.

CTA-knap

Hvor finder jeg et godt udvalg af højtaljede bukser?

Bor du en i mindre by, som jeg gør (Sønderborg), så er udvalget bare ikke særlig stort. Jeg er derfor blevet vandt til at købe “næsten” alt mit tøj på nettet, da udvalget er 100 gange større og priserne er altid lidt lavere. Jeg kan personligt godt lide at handle ved zalando.dk, da de har en hurtigt levering og du kan gratis bytte dine varer, hvis de ikke passer dig ordentligt.

Kategorier: