Har du problemer med at finde smart tøj, der også er komfortabelt?

Mode behøves ikke at være upraktisk

De fleste kender det måske godt. Man finder et par hypermoderne bukser eller en skjorte, der er som taget direkte fra en catwalk i Paris, men når man prøver det på, bliver man skuffet over pasformen og den måde, hvorpå tøjet sidder på en. Måske strammer det steder, det ikke burde stramme, måske er stoffet ubehageligt eller noget helt tredje.

Men modetøj behøves ikke være hverken upraktisk eller ukomfortabelt. Der findes rigtig mange brands, som har specialiseret sig i at designe tøj, der ikke kun skal se godt ud, men som også skal sidde godt, da det er mindst lige så vigtigt. Et af de brands er Comfy Copenhagen, og når man gå på opdagelse mellem de fine kollektioner, bliver det tydeligt, at her er der hverken gået på kompromis med design eller pasform. 

Tøj du kan føle dig godt tilpas i – hele dagen

Når man er på udkig efter komfortabelt tøj, er der visse ting, man skal holde øje med. For det første handler det i høj grad om pasform. Tøj der ikke passer, hvad end det er for småt eller stort, eller tøj der ikke giver plads til former, kan hurtigt føles ubehageligt at have på. For det andet er det vigtigt at kigge på materialerne. Er blusen lavet af et syntetisk materiale, kan kroppen have svært ved at ånde, og det kan give ubehag. Sidst men ikke mindst er det også nødvendigt at finde tøj, der passer til en. Føler man ikke, at tøjet lige er ens stil, kan det også bidrage til, at man ikke føler sig komfortabel.

Der er altså tre ting, der er helt essentielle at se på, når man er på udkig efter udvidelser til garderoben, og hos eksempelvis Comfy Copenhagen er der ret stor sandsynlighed for at finde et eller flere items, der med garanti lever op til alle tingene.

Kategorier: