Gode datesteder i København

Du er heldig, hvis du skal på date i København, for byen har masser af skønne steder at byde på, hvor du kan tilbringe nogle timer eller en hel aften med din udkårne. Hvis et af nedenstående steder ikke falder i din smag. Så kan du evt. Læse mere på www.tipkbh.dk for at finde mere inspiration.

Kølsters Tolv Haner

På Rantzausgade ligger der en hyggelig og uformel ølbar, som absolut er et besøg værd. Det første man møder er et udeområde med bænke, lamper i træerne og en ualmindelige rar stemning, til trods for at det ligger lige ud til en forholdsvis trafikeret vej. Indenfor bliver man præsenteret for en checket og gennemført indretning, som giver en lyst til at slå sig ned og ikke gå igen foreløbig. Udover at have sans for indretning har ejeren af stedet også helt check på dét med øl. Der er altid en række af øl på fad, som kan fås i to forskellige størrelser. Hvis du ikke ved, hvad du vil have, er bartenderne altid søde til at udvælge den øl, som passer bedst til dine smagsløg. På Kølsters Tolv Haner serverer de kun økologisk øl fra deres eget bryghus samt et mindre udvalg af cider og most. Hvis du inviterer dit hjertes udkårne en tur derind, får du med sikkerhed et stort kryds i bogen

 

Adresse: Rantzausgade 56, 2200 København N.

Bevar’s

Lige på den anden side er Søerne ligger Ravnsborggade. Selvom gaden ikke er vældig lang, ligger der et hav af barer, restauranter og caféer på den populære strækning. Der er flere gode steder her, som du med fordel kan besøge, men især kaffe- øl- og vinbaren Bevar’s gør det godt. Her en uformel stemning og det føles nærmest som at træde ind i en privat dagligstue, når man går ind ad dørene dertil. Hvis I er sultne, når I ankommer kører de med et ganske simpelt menukort, hvor I kan vælge imellem dagens varme ret, suppe eller salat. Alternativt kan I dele deres bræt med ost og pølse. Hvis I er kommet for at få noget, der kan drikkes, kan I både få vin, øl og cocktails, så her er der lidt for enhver smag.

 

Ravnsborggade 1b, 2200 København N.

Sankt Annæ 8

Hvis du gerne vil forkæle din date med lækker mad, men ikke har de store økonomiske armbevægelser at gøre godt med, ligger der en lille perle på Christianshavn. Den lille og uformelle spisebar har nogle få pladser at gøre godt med, alternativt kan man få alt deres mad to-go. Konceptet er, at du kan få dagens ret, som så skifter hver dag. Hvis du spiser på stedet koster en ret 135 kr., mens det koster 90 kr., hvis du tager den med. Selvom prisen er skruet i bund, er der fuld smæk på smag og kvalitet. Retterne kan for det meste kategoriseres som gedigent, fransk landkøkken, men det varierer meget alt efter kokkens humør. Sank Annæ 8 byder også altid på charcuteri, ost og vin, hvis anretningen godt må være lidt lettere.

 

Wildersgade 52, 1408 København K.

 

 

Kategorier: