GHD Glattejern Pink Cherry Blossom Styler

GHD glattejern Pink Cherry blossom styler

GHD er et af de mest kvalitetsbevidste firmaer indenfor hårstyling. Denne gang har jeg valgt, at kigge nærmere på en GHD’s glattejern, Pink Cherry Blossom styler. Som er et Speciel edition GHD glattejern lavet for, at støtte kampen mod brystkræft.

Dybest set er det en Gold Classic styler som har fået et par pink varmelegemer. Som tilbehør har man lavet en matchende satin varmebestandig opbevaringstaske med et flot blomstret mønster. Dette GHD glattejern besidder selvfølgelig alle de samme egenskaber som en normal Gold Classic. Det vil sige, at hvis du køber dette glattejern, så vil du få et bedste glattejern på markedet.

Med dette glattejern skal du ikke nøjes med kun, at glatte dit hår, selvom den virkelig er fantastisk til dette. På grund af de afrundede plader kan (og bør) du også bruge dette glattejern til, at skabe helt fænomenale krøller eller bølger i dit hår. Inden i er GHD glattejernet blevet optimeret så den uanset hvilken stik kontakt du bruger den i, uanset hvilket land, altid vil performe lige godt, da den tilpasser sig selv til landets spænding. En funktion som er utrolig brugbar når du er på ferie.

CTA-knap

Glattejernet har også en sikkerhedsfunktion der gør, at den slukker efter 30 min uden brug. På den måde minimere du risikoen for, at brænde huset ned når du glemmer, at slukke glattejernet.

Dette er, uden tvivl, det bedste glattejern der kan købes. Når du køber GHD Pink Cherry Blossom glattejernet støtter du kampen mod brystkræft med 10 euro eller ca. 75 kr. Du kan finde flere informationer og et super godt tilbud gennem linket øverst oppe i denne artikel.

Mangler du lidt inspiration til hvordan du kan style dit hår med et GHD glattejern kan du se videoen nedenunder og se hvor godt der er til, at lave små fine krøller i dit hår. (Det anbefales, at bruge en varmebeskyttende spray inden du glatter dit hår)

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *