Forfriskende ansigtsbehandlinger

Kunne du trænge til en dag, hvor du fokuserer fuldstændig på at gøre noget godt og rart for dig selv? Noget hvor du på én gang får en behagelig oplevelse og samtidig vil føle dig smukkere efterfølgende? Så kan du kigge forbi hudplejeklinikken Nordic Beauty Skincare og få en lækker ansigtsbehandling. Efter en sådan behandling vil du have silkeblød hud og en følelse af velvære.

Klinikken ligger i Lyngby og er altså tæt på København. Uanset om du er fra Nordsjælland eller København, vil den derfor være nem at komme til.

Den behandling, der passer til dig

På klinikken tilbydes et bredt udvalg af ansigtsbehandlinger, så du kan finde den, der er perfekt til netop dig. Behandlingerne er af forskellig varighed, så hvis du blot ønsker et kort besøg, kan du vælge en på 25-30 minutter, men der er også behandlinger, der tager op til 90 minutter til dem, der virkelig vil forkæle sig selv.

Af de mange typer behandlinger kan du for eksempel vælge imellem følgende:

  • Basis ansigtsbehandling
  • Klassisk ansigtsbehandling
  • Special ansigtsbehandling
  • Luksus ansigtsbehandling
  • Hudanalyse

Hvis det er din første ansigtsbehandling nogensinde, kan basis-ansigtsbehandlingen anbefales, da den er en opfriskende behandling, som er beregnet til alle aldersgrupper. Ovenstående liste over behandlinger viser dog kun et lille udsnit af det store udvalg. Hvis du vil undersøge, hvad der ellers tilbydes på klinikken, kan det derfor varmt anbefales at besøge Nordic Beauty Skincare’s hjemmeside.

Perfekt gaveidé

Det er også muligt at købe gavekort til klinikken, så hvis du har en god veninde, du gerne vil forkæle lidt ekstra, så kan du invitere hende med. I vil uden tvivl få en god oplevelse med det og jeres hud vil også være taknemmelig.

Hvis du er interesseret i at booke en tid eller finde ud af mere om behandlingerne, kan begge dele gøres på klinikkens hjemmeside. Så det er bare om at komme i gang.

Kategorier: