Få den bedste komfort med de rigtige tights eller trunks

Tights, trunks og boxers – det er blot nogle synonymer for det, vi kender som underbukser. Det kan være svært at gennemskue forskellen, når ekspedienten i butikken spørger, hvad du søger. Find de rigtige tights og trunks og få den maksimale komfort. Priserne varierer meget, men som med alt andet går pris og kvalitet ofte hånd i hånd. Det er helt klart værd at betale en smule ekstra for gode materialer og den bedste pasform.

De ‘klassiske’ underbukser

Tights er det, mange af os kender som klassiske underbukser. De sidder – som navnet også antyder – stramt til kroppen og er i de fleste tilfælde lavet af 100% bomuld. De har typisk lidt længere ben end trunks. Det giver en behagelig fornemmelse og god støtte. Hvis du dyrker meget sport, er tights et oplagt valg, fordi materialet er blødt, åndbart og svedabsorberende.

Til det stramme outfit

Trunks er sådan set det samme som tights, men de har korte ben. Dette er der nogle, der finder behageligt, men hvis du har det med at synes, at underbukser godt kan kravle og irritere, er trunks ikke det rigtige valg for dig. Trunks er et godt valg til dig, der kan lide at gå i stramme bukser; hvorimod nogle vil mene, at for eksempel boxers generer meget i stramme bukser.

Afslapning og komfort

Boxers – eller boxershorts – har form og længde som shorts. De sidder typisk meget løst til kroppen, hvilket giver en rar fornemmelse i dagligdagen. De fås i bomuld, men er også populære i silke. Det bløde silke er behageligt, især hvis du går i lidt løsere bukser. Og er du typen, der bedst nyder en søndag liggende i sofaen i underbukser, men frygter ubudne gæster, eller at naboen ser dig, er boxers en god mellemting mellem underbukser og shorts.

Kategorier: