Disse styles kan du med sikkerhed sammensætte

Du har muligvis set mange kvinder i indre by, der klæder sig smart, og som kan sammensætte tøj, som du aldrig har haft den vildeste fantasi til at kunne gøre på samme måde. Du ville ønske, at du kunne gøre det. For det kunne måske gøre dine morgner hurtigere, når du skal finde frem til, hvad du skal have på. Måske skal du også investere i lidt nyt tøj, selvom det kan blive en dyr fornøjelse. Lån via nettet og shop løs – det er i sidste ende en god investering. Få inspiration til, hvordan du kan sammensætte styles, der falder sikkert i hak.

 

Sæt eller samme farve

For nogle kan det måske lyde forkert i deres ører. Man skal da ikke tage den samme farve eller det samme mønster på fra top til tå? Jo, det kan du faktisk godt. Forskellige sæt med både blomsterprint, pailletter, eller simple farver, kan du vælge. Det kan være sæt både med nederdel og skjorte, bukser og top eller helt andre sammensætninger. Prøv det. Det virker. Desuden kan du også bruge disse hver for sig, for eksempel en printet top fra et sæt til et par sorte jeans. Hvis det er et farverigt sæt, og du skal sammensætte den ene del med noget andet, kan du med fordel nedtone den anden del, så det ikke bliver alt for forvirrende.

 

Buksedragt med bælte

Buksedragter bliver efterhånden både brugt til arbejde og fritid samt større, festlige begivenheder. Vil du lave et lille twist, som får mange kvinder til at se tyndere ud, kan du tage et bælt på oppe ved taljen. Eller du kan nøjes med at købe en buksedragt, hvor snittet går ind ved taljen. Der er også buksedragter, hvor der følger bælte med.

 

Lang nederdel og sweater

I sommeren 2018 er der de såkaldte slå-om-nederdele overalt i alle farver og med mønstre, prikker og så videre. Så muligvis har du også en – eller kunne godt tænke dig en. Men hvis du er i tvivl om, hvad du skal have på til den, så er et tip at tage en sweater over. Det fungerer 100%. Du kan også bruge det til en gulvlang nederdel eller midi-nederdel. Er det lidt køligere, og vil du gerne være med på moden, så bør du tage nogle lange cowboy-støvler på til.

 

Denim og top med print

De fleste af os ejer et par denim jeans – ellers må du ud at få fat på nogle med det samme. For de er gode til mange ting. Et par traditionelle blå denim jeans passer godt med toppe, der har print. Det kan være en feminin top, der har v-udskæring, og som har prikker eller et blomsterprint. Printede toppe og denim giver en fantastisk kontrast, som du kan bruge både til fest og hverdag.

Kategorier: