Derfor skal du vælge en fake fur frem for en ægte pels

Er du også blevet helt vild med den nye pelstrend? Pels er kommet rigtig meget frem på det seneste, og flere og flere anskaffer sig en lækker pelsjakke eller lignende. Der er dog mulighed for at vælge en ægte pels eller en kunstig pels. I dette indlæg kan du læse mere om, hvorfor det er en kunstig pels, du skal vælge fremfor en ægte pels.

 

Gør det for dyrevelfærden

En fake fur er ikke lavet af dyrepels, som ægte pelse er. Det er i stedet typisk lavet af akryl, som er et kunststof. Når du vælger en kunstig pels frem for en ægte pels, er der ingen dyr indblandet i produktionen af pelsen. Du kan derfor købe pelsen med god samvittighed, hvis du går op i dyrevelfærd.

 

Det er et meget etisk populært punkt inden for pelse. Der er mange tilhængere af dyrevelfærd, der anbefaler kunstige pelse frem for de ægte pelse, da det er meget bedre for dyrevelfærden, hvis man gerne vil have en pels.

 

En fake fur er et billigere alternativ

Vil du rigtig gerne have en pris, kan det blive yderst dyrt, hvis du vælger en med ægte pels. Det kræver nemlig meget at lave en ægte pels. Vil du gerne spare nogle penge, kan du i stedet vælge en fake fur. De kan laves forholdsvis billigere, og det betyder, at du som slutforbruger kan få en bedre pris, når du for eksempel skal have en pelsjakke. Er budgettet den vigtigste del, skal du helt sikkert vælge en kunstig pels, da den er betydeligt billigere sammenlignet med en ægte pels.

 

Prisen gør også, at du sagtens kan have mere end en pels hængende i garderoben, uden det skal vælte dit budget fuldstændig, eller at du er nødsaget til at tage et større lån for overhovedet at få råd til det. Det gør det lidt sjovere at gå i en pels.

 

Du kan lettere finde lige præcis det design, du er ude efter

Grunden til, at kunstige pelse er forholdsvis billigere, er både materialerne, men også måden det produceres på. Der er mulighed for at masseproducere kunstige pelse, hvilket hjælper på prisen. Udover at du får en bedre pris på en pels, når det kan masseproduceres, har du også mulighed for at vælge imellem en hel del flere forskellige modeller.

 

Der er langt flere muligheder, når der anvendes kunststoffer til pelsene. Der kan nemlig laves forskellige designs og farver, som dernæst kan masseproduceres. Det betyder, at du lettere kan finde den model, der passer perfekt til din garderobe. Der vil typisk være flere forskellige styles at vælge imellem. Det store udvalg er derfor også noget, der taler for kunstig pels. Find fake fur her.

Kategorier: