Derfor skal din fashion-webshop have et online faktureringsprogram

Når kunderne ivrigt lægger alle de nye styles i indkøbskurven, så kan det være svært at følge med på den administrative front. Samtidig kan det være en tidsrøver at bogføre de mange ordrer. Og den tid som går til bogføring af dagens omsætning, kunne være brugt på at drive og udvikle din webshop. Derfor skal din fashion-webshop have et online gratis faktureringsprogram.

Med et online faktureringsprogram bogføres dagens salg fra din webshop helt automatisk. Du behøver altså ikke løfte en finger når ordrer, varesortiment, kunder, fragt, rabatter eller gebyrer skal overføres fra din webshop til dit regnskabsprogram. Og fakturaerne bliver sendt afsted i takt med at ordrerne lander i din webshop. Kort fortalt, du slipper for en masse tastearbejde.

Og du får mere end det…

6 grunde til at vælge et online faktureringsprogram:

  1. Spar tid med Apps og Integrationer: Når faktureringsprogrammet kan tale sammen med dine andre programmer, så betyder det mindre tastearbejde og mere automatisering. Det kan for eksempel være MobilePay, hvor din kunde kan betale med et swipe, og du får betalingen bogført helt automatisk. Andre eksempler på integrationer kunne være til løn-, lagerstyring-, inkasso-, betalings- og selvfølgelig webshopløsninger.
  2. Altid lige ved hånden: Med en mobil-app kan du tage dit regnskab med på farten. På den måde kan du udnytte huller i løbet af dagen eller klare bogføringen med det samme.
  3. Design din egen faktura: Du kan give dine fakturaer et professionelt udseende med din virksomheds logo, skrifttype og meget mere.
  4. Giv din revisor adgang: Din revisor kan kigge med, så du slipper for at samle data og sende det til revisoren.
  5. Upload kvitteringer: Gamle krøllede kvitteringer, som ofte bliver væk, er fortid. Du kan tage et billede af en kvittering, og tal og tekst indlæses helt automatisk.
  6. Gratis support: Selvom brugervenligheden er høj, så kan der jo blive brug for hjælp. Når det sker, så kan man trække på gratis support alle ugens dage.

De fleste online programmer tilbyder en gratis prøveperiode med adgang til alle funktionerne, så det er nemt at teste af, om det er noget for dig.

Kategorier: