5 fede festival-look til kvinder

Du føler muligvis rent mentalt, at du er mere end klar til at tage på festival denne sæson. Men så kommer du pludselig i tanke om, at du skal pakke tøj. Og så er der krise. Hvis du kender dette scenarie og gerne vil finde looks, der både er pæne og praktiske, så du kan få ro i sjælen, bør du læse med her, og har du brug for nyt tøj, så har du muligheden for at låne penge her.

 

1. Læderjakke og denim shorts til den rockede type

Skal du for eksempel på rock festival og er den rockede type, så kan du investere i en læderjakke, hvis du ikke allerede har en. Du kan få den i mange forskellige modeller og farver. For at være på den sikre side, kan du altid købe en sort læderjakke. Du kan pifte looket op ved at tage et par denim shorts på enten i en mere neutral farve som sort eller et par farverige shorts. Det kunne være karrygule for eksempel. Eller du kan nøjes med den traditionelle blå denim farve. Det vil skabe en god kontrast til den sorte læderjakke. For at gøre looket mere feminint kan du vælge en off-shoulder top til at tage på inden under. Hvis du smider læderjakken og gerne vil holde den rockede stil, kan du tage nogle praktiske støvler eller cowboystøvler på.

 

2. Boehme-stil

Boehme-stilen er kendt fra 70’erne og er meget feminin og samtidig lidt hippieagtig, hvilket passer glimrende til festivalstemning. Der skal det hele ikke være så højtideligt. Til denne stil kan du vælge en fin, løs sommerkjole i hvid, du kan iføre dig brune nuancer såsom læder støvler eller bælter. Find ligeledes en sweater i det bedste hippieprint, som du kan bruge til de sene nattetimer. Husk runde hippie solbriller for at fuldende looket.

 

3. Trends i 2018 med print og rød

Du kan også sagtens lade dig inspirere af sommerens tendenser, når du skal på festival. Her er farven rød især dominerende. Tag en rød kjole, top, nederdel eller noget fjerde på. Desuden er print med prikker og tern også et hit i 2018, så det kan du bare slå dig løs i. En anden tendens er den sporty stil, hvor det er tilladt at mikse en sporty sweatshirt med en nederdel. Altså en kombination af det feminine og sporty.

 

4. Sweater over nederdel

Diverse slå-om nederdele eller lange nederdele er meget populære for tiden. De ses overalt i gadebilledet i mange farver og med print. Men det er ikke alle, der er lige glade for nederdele, fordi de synes, det bliver for ”fint”. Og det går ikke så godt med en ”beskidt” festival. For at gøre nederdel-looket fedt og afslappet, kan du tage en sweater over.

 

5. Sneakers eller støvler

I forhold til fodtøj til festival, så bør du have nogle praktiske sko. Og det er heldigvis ikke et problem at få nogle, som også er fede og moderne. Du kan sagtens tage sneakers på til en kjole, eller et bare støvler. Da kan du både føler dig pæn og praktisk på en gang.

Kategorier: