Buksedragter til kvinder 2014

Sidste år spåede jeg buksedragter til at blive det nye sort, og det kan man vidst ikke benægte skete. Buksedragter blev UTROLIG populære i 2013 og mit bud er, at det fortsætter i 2014.

Har du selv prøvet at have en buksedragt på, vil du også forstå, hvorfor jeg mener trenden vil holde ved. Buksedragten er simpelthen et af de mest behagelige beklædningsdele du kan have på kroppen. Den er dejlig let, at gå rundt med og føles silkeblød mod din hud. Jeg tror faktisk ikke, du findet en beklædningsgenstand der skriger mere af afslapning, end en behagelig buksedragt.

Noget jeg rigtig godt kan lide ved buksedragter er, at selvom de skriger af afslapning og hygge, så kan du stadig bruge den når du skal i byen og scores. Buksedragter kan nemlig styles utrolig nemt, så de passer til enhver situation.

CTA-knap

Indrømmet, nogle buksedragter vil ikke egne sig i nattelivet, men mange af dem kan du med fordel bruge. Du kan f.eks. få nogle rigtig vilde og sexede buksedragter i sort læderlook, der passer helt perfekt med et par høje stiletter. Kombiner det evt. med et lille bælte rundt om maven, et armbånd på armen og et par fede øreringe. Så kan det bare ikke gå galt!

Det er især i foråret og om sommeren buksedragten egner sig. Det tynde stof gør den ikke for varm at gå med, men samtidig varm nok til, at du ikke fryser når du går en tur i skyggen eller vinden lige tager fat i dig.

Buksedragterne henvender sig primært til den yngre aldersgruppe, men selvom du ikke føler dig helt ung længere, skal du ikke se bort fra buksedragterne. Det er bare svære, at finde en buksedragt der klæder en middelaldrene kvinde, fremfor en ung 20 årig.

 

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *