6 gode råd til bryllupsplanlægningen

Forlovelsen er en dans på røde roser, men ofte begynder bryllupsplanlægningen kort tid efter. Hvis man ikke har styr på det, kan det hurtigt blive et omfattende og kedeligt projekt, der tager livet af den ellers store glæde. Her får du 6 gode råd til den gode bryllupsplanlægning.

Grundlæggende forberedelser

Det er enormt vigtigt at have styr på fundamentet for jeres bryllup, før i kaster jer ud i de rigtige forberedelser. De grundlæggende forberedelser indebærer blandt andet en offentliggørelse af jeres forlovelse til familie og venner. Derudover også rammerne for brylluppet: Dato, budget, sted og tema er eksempler på de ting, I skal have styr på først.

Du kan læse meget mere om bryllup og planlægning her.

Få styr på det praktiske

Næste skridt er at få styr på alt papirarbejdet. Det vil sige fastsættelse af datoen, booking af feststed og bryllupsrejse, tage fri fra arbejde, booking af kørsel fra kirken og bestilling af servicering, fotograf eller live musik.

Forberedelse af brudekjolen og invitationer

Brudekjolen skal findes i god tid, idet den bærer en stor del af brylluppet. Brug derfor god tid på at finde den kjole, der passer netop dig – og bestil eventuelt tid hos en skrædder. I samme tag kan du også fikse invitationerne og gæstelisten.

Pynt og andet praktisk

Så er det tid til at bestille tid hos frisøren til håropsætning, makeup, manicure og eventuelt andet.

Lav et program

I skal helst sigte mod at få lavet et fuldendt program over jeres bryllupsfest. Når den først er færdig, er festen langt mere overskuelig at finde rundt i. Præsenter programmet for jeres tastmaster, så gæsterne er klar over, hvad der skal ske.

Øv jer alt hvad I kan

Øv jer! Få en prøveopsætning af dit hår, dans brudevalsen derhjemme, forbered en tale eller noget helt andet.

Kategorier: