4 musthaves i herregarderoben

Trends ændrer sig fra sæson til sæson – og selvfølgelig også fra år til år. Der er dog nogle enkelte genstande, der aldrig ændrer sig i herregarderoben. Vi har fundet 4 musthaves, som holder deres plads i garderoben år efter år.

Chinos

GABBA Chinos er et must i enhver garderobe – og det er der flere gode grunde til. Disse chinos er nemlig vidunderbukser. De er på den ene side meget pæne og kan nemt bruges sammen med en skjorte til et mere formelt outfit – og med en blazer over til et næsten smoking-lignende outfit. Samtidig er disse chinos også meget behagelige, og de føles faktisk mere som joggingbukser. Det er den perfekte kombination i et par bukser – og det gør faktisk, at du kan bruge bukserne både til hverdag og til fest ved blot at ændre på overdelen og skoene. Prøv disse, og du vil aldrig have lyst til at gå i andre bukser igen!

En hvid skjorte

En helt almindelig hvid skjorte går aldrig af mode. Den hører til i flere situationer og til flere begivenheder – oftest mere formelle. Den er essentiel i et jakkesæt, men den fungerer også rigtig godt til et par sorte chinos som erstatning for et jakkesæt. Den hvide skjorte er et must, når du skal til mere formelle begivenheder – men den kan selvfølgelig også bruges i et pænt outfit til kontoret. Uanset hvad, så bør en hvid skjorte være en del af enhver garderobe.

Blå jeans

De klassiske blå jeans er et musthave i enhver casual garderobe. De er fantastiske, fordi de passer til stort set alt – måske ikke lige den formelle garderobe, men ellers passer de faktisk ind alle andre steder. De blå jeans kan også styles på et utal af måder, og de passer således ind, uanset om du har en meget farverig eller en mere afdæmpet garderobe. Der findes selvfølgelig forskellige trends i forhold til jeans, men de klassiske blå jeans holder sig faktisk rigtig godt. Du skal bare fokusere på at finde et par jeans, som du synes er behagelige at gå i og som sidder godt på dig.

Striktrøjen

Når temperaturen daler, så er striktrøjen en nødvendighed. I mere formelle situationer kan den bruges over en hvid skjorte og et par behagelige chinos – og i hverdagen kan den bruges sammen med et par casual jeans. Farverne ændrer sig år for år, men hvis du investerer i en neutral farve som f.eks. sort eller grå, vil du kunne bruge den samme strik år efter år.

Kategorier: