Tre forskellige slags smykker, som passer til dit hverdagsoutfit

“Klæder skaber folk” – denne sætning har du vist læst eller hørt nogle steder før. Det gamle mundheld bliver brugt i mange forskellige kontekster. Betydningen handler om, at hvordan vi klæder os, har en påvirkning på, hvordan vi bliver opfattet af andre. Nu til dags er tøj ikke kun et statussymbol. Det er også en måde at udtrykke og realisere os. Ligesom tøj findes der mange andre måder at udtrykke os på. Udover tøjet, kan det for eksempel være makeup, hår, tatoveringer, piercinger, accessoires og smykker. Det er selvfølgelig også muligt at kombinere flere af de her udtryksformer! I dag vil vi gerne introducere dig til tre forskellige slags smykker, som passer til et almindeligt hverdagsoutfit – uanset om du er mand eller kvinde.

Armbånd

Et armbånd er en slags smykke, som man bærer om håndleddet. Det findes i mange forskellige variationer og materialer. Til de fleste outfits kan man vælge mellem guldarmbånd eller sølvarmbånd for at pynte et outfit op. Der findes dog også mange andre materialer som for eksempel skind, keramik eller perler til et mere casual outfit. Så kan du eksempelvis kombinere nogle ensfarvede basics med et funklende eller mat armbånd.

Halskæder

En halskæde findes ligesom et armbånd i flere forskellige variationer og længder. En kæde kan laves af guld, sølv eller perler. Der findes også halskæder med en eventuelle tilhørende vedhæng. Halskæder passer fint sammen med forskellige bluser, kjoler og t-shirts – alt efter hvilken slags stil eller trend man går efter. Man kan også godt kombinere halskæder med rullekravepullover eller skjorte. Denne fleksibilitet gør halskæden til en “allrounder” til dit hverdagsoutfit.

Øreringe

Øreringe passer til mange forskellige outfits. Denne slags smykke kan man godt kombinere med forskellige frisurer, uanset om det er langt hår, kort hår, eller opsat hår. Øreringe er et fantastisk smykke, fordi man i mange tilfælde faktisk slet ikke lægger mærke til, at man har dem på. Man kan sagtens sove med dem, uden at blive irriteret – og det betyder, at man heller ikke skal huske på at have dem på hver dag.

Hos Hilbert KBH kan du finde et stort udvalg af smykker til både mænd og kvinder.

 

 

Kategorier: