Tre modetrends som kan afspejle moden i 2020

Nu er 2019 så småt ved at gå på hæld, og de fleste modeuger er blevet afholdt, samtidig med at de store modehuse har sendt deres efterårs- og vinterkollektion afsted. Det er ved at være det mest oplagte tidspunkt, at kigge fremad. Hvilken vej er de forskellige trends på vej hen? Hvilke tendenser peger den nuværende mode sig henimod? Nedenfor vil du kunne læse om forskellige modetrends, som helt sikkert vil kunne afspejle, hvordan vi kommer til at se ud i 2020. En sideløber til modetrends er makeup og hårtrends, og du vil kunne læse meget mere om beautytips og produktanmeldelser her.

1.    Mindre grænser mellem sportstøj og high-end

Dette er faktisk ikke en ny trend, og slet ikke en trend, som først så sine spæde skridt i 2019. Sportstøj og high-end fashion er begyndt at blandes og mindre mere og mere om hinanden. Sportstøj har altid været set ned på fra de høje modehuse, men de seneste år har der tegnet sig en klar bølge, hvor de store brands – Gucci, Prada, Louis Vitton og mange flere – er begyndt, at bevæge sig i den stilretning. Joggingbukser, cykelshorts og tennisstrømper bliver produceret som aldrig før af de luksuriøse brands, og modekulturen har taget godt imod det. Det har medført at outfits har kunne blive sat sammen på de mest mærkværdige vis. En af de store trends til både modeugen i Paris og Milano har været blazer og cykelshorts. For ti år siden, var den kombination aldrig kommet på tale, men i 2019 er det populært.

 

Den måske mest skelsættende begivenhed, som påviser netop den slørede grænse mellem high-end og sportstøj, er den evigt voksende popularitet af streetwear. Det er bedste eksemplificeret af Virgil Ablohs skifte fra Off-White til Louis Vitton – de to grene af mode mødes nemlig her.

 

 

2.    Heldragten og smækbuksen bliver varme emner

En anden trend, som har påvist sig at blive, er heldragtens tilbagekomst. Heldragten spiller også ind i forrige trend, da den netop har muligheden for at se sporty ud, men også give et classy look. Dette er et spørgsmål om materiale og detaljerne. Et af de mere ikoniske billeder fra dette års modeuger, var et billede af to kvinder, som har forskellige heldragter på – den ene en classy heldragt iført stiletter og den anden i en smækbuks med klassiske Nike Air Force 1 sneakers.

3.    Lilla skuldre, puffede ærmer og bøllehatte

Hvis de to andre trends, har været intetsigende for dig, så kan du ånde lettet op. Det peger også i retning af at pastelfarver og puffede ærmer bliver et hit. Specielt skulle puffede skuldre være det helt nye.

 

Både pastelfarver og puffede skjorter er ikke noget nyt i modelandskabet, men det er vendt tilbage, og det er sket samtidig med at bøllehatten gør comeback. Bøllehattens hjemkomst skyldes måske at smækbuksen og heldragten er hjemvendt også, da disse ting går hånd i hånd.

 

Modelandskabet i 2020 kommer til at blive en pastelfarvet blanding af high-end og street Wear, hvor heldragter af alle slags bliver akkompagneret af bøllehatte.

 

 

 

 

 

 

Kategorier: