Tre gode råd inden du får eyelash extensions

Falske øjenvipper er et hit hos kvinder, der vil indramme øjnene og slippe for at bruge mascara til daglig. De falske øjenvipper er specielt populære, når det kommer til festmakeup, hvor looket gerne må være mere dramatisk. Men mange kvinder kender ikke til alle de former for falske øjenvipper, der findes. Derfor får du her tre gode råd, som du kan bruge, inden du beslutter dig for at få falske øjenvipper.

1.  Sæt dig ind i forskellige vippetyper

Der findes mange forskellige typer af falske øjenvipper. Nogle af de mest populære er strip lashes, som kan påsættes hjemme. Men der findes også buketter og single lashes, som skal påsættes af professionelle. De vipper, en vippetekniker kan påføre, holder gerne meget længere. Hvor holdbarheden på strip lashes er under et døgn, holder buketter og single lashes nemlig mellem fire til otte uger alt afhængigt af dine egne vipper.

2.  Bestem dig for hvordan vipperne skal se ud

Falske øjenvipper kommer i alverdens former, længder og med forskellig volumen. Det er derfor vigtigt, at du gør dit forarbejde og finder ud af, hvilke vipper du kunne tænke dig, inden du tager til en vippetekniker eller køber falske øjenvipper selv. Ønsker du et dramatisk look, kan du med fordel gå efter lange, fyldige vipper, men hvis du hellere vil se naturlig ud, kan du i stedet vælge lidt kortere vipper.

3.  Undersøg vippeteknikerens arbejde

Inden du tager til en vippetekniker for at få påsat drømmevipperne, er det vigtigt, at du ved, at klinikken laver et ordentligt stykke arbejde. Heldigvis viser mange klinikker deres arbejde frem på de sociale medier som Facebook og Instagram. Har du besluttet dig for at få lavet vipper professionelt og bor du på Frederiksberg, i Charlottenlund eller i København, så bestil tid til af få lavet eyelash extensions i dag.

Kategorier: