Tips og tricks: Hudpleje med god samvittighed.

Hvordan ser din hudplejerutine til hverdag ud? Du har måske en særlig creme eller et mærke, du sværger til. Det har de fleste, men nogle gange er det en god idé at dobbelttjekke, at den creme, der nu og her efterlader dig med den blødeste hud, måske indeholder skadelige stoffer f.eks. parabener eller miljøskadelige stoffer.

Samvittighedsfuld hudpleje til dig

Indeholder dine cremer eller sæber animalsk fedt? Eller måske parfume, parabener eller tilsætningsstoffer. Det kan du finde ud af ved at bruge nogle af de smarte apps som f.eks. Kemiluppen, der efterhånden har indfundet sig hos mange kvalitetsbevidste forbrugere.

  • Undersøg markedet. Findes der gode alternativer til den hudpleje, du sværger til nu?

  • Indeholder dine cremer, sæber og make-up produkter skadelige stoffer.

  • Læs guides, anbefalinger og test.

Det kan være svært at gennemskue lige præcis hvilke indholdsstoffer, vi skal passe på – men også hvilke produkter vi så skal søge efter. Vi smører huden ind i mange forskellige sager hver eneste dag, hvilket betyder at vi bør være opmærksomme på den kemi, vi optager gennem huden. Det gælder håndsæbe, tandpasta, ansigtscreme, solcreme, deodorant og make-up produkter osv.

En ting er det, vi udsætter os selv ud for – men vi køber også produkter, som hele husstanden bruger. Et brand som det franske Savon de Marseille bestræber sig blandt andet på at udvikle håndsæber og håndcreme uden de typiske syndere som parabener og diverse kunstige farvestoffer. Flere og flere mærker, danske som internationale, udvikler bedre og mere skånsomme produkter – både for os og miljøet. God fornøjelse!

Kategorier: