Test – Shills black mask

Shills black mask

Jeg fik for en måneds tid siden tilsendt en pakke  med nogle skønhedsprodukter jeg skulle teste. Nu har jeg brugt dem i en ca. en måned og derfor er det nu blevet tid til at skrive, hvad jeg syntes om skønhedsprodukterne.

Hvad fik jeg tilsendt?

I pakken jeg modtog lå der:

  • 5 * Gold collagen crystal øjenmaske
  • 1 * Shills black mask.

Jeg havde virkelig glædet mig til at skulle prøve denne Shills black mask. Der har det seneste år været et kæmpe “hype” omkring disse black mask’ og jeg har ikke haft fornøjelsen af at prøve sådan en maske før nu. Mine forventninger til denne maske var derfor også kanon høje.

Til dem der ikke ved, hvad Shills black mask er, så vil jeg lige forklare, hvordan den virker og, hvorfor du skal bruge den.

Shills black mask er en Peel-off maske. Den virker ved at du smører den i ansigtet, lader den tørre og trækker den af når den er størknet helt. Når du trækker den af huden skal bumser, hudorme og andre urenheder i huden følge med ud. Dermed skulle din hud blive helt ren og lækker.

Jeg fik jo også 5 * Gold collagen crystal eye mask’ med i pakken. Dette er små “gele-plader” som man lægger under øjnene. I disse eye mask’ skulle der være en masse bittesmå guldpartikler der skulle gå ind og opstramme huden under øjnene, fjerne de mørke render og tilføje fugt til huden. De bruges ved at man lægger dem på lige under øjnene, lægger sig i sengen og slapper af i 30 min.

Produkterne tages i brug

Jeg har brugt shills black mask ca. hver 5 dag. Jeg har gjort det, at jeg først renser min hud med en mild ansigtsrens fra Matas. Dernæst smører jeg peel-off masken i hele ansigtet. Dernæst venter jeg 30-40 min på at den størkner helt, hvorefter jeg går ud og piller den af. Når masken er kommet af, skyller jeg ansigtet for at få de sidste rester af masken af, hvorefter jeg bruger en skin-tonic. Herefter lægger jeg så mine gold collagen crystal øjenmasker under øjnene og slapper af i 30 min.

Jeg har før anvendt mange peel-off masker, men jeg har endnu ikke oplevet en der gør så ondt at tage af. Den binder virkelig godt til huden og gør rigtig ondt at få af. I hvert fald de første par gange. Det sjove/klamme er, at man i bogstavlig stand kan se, hvordan urenhederne hænger på indersiden af masken. Det er faktisk rigtig klamt at se, hvor mange urenheder der er, selv efter en ansigtsrens.

Konklusion

Nu har jeg så brugt de fem eye mask’ og brugt Shills black mask i lige knap en måned. Hvordan er resultaterne så? Skal jeg være helt ærlig, så kan jeg ikke se nogen ændring. Jeg har lige så mange/få bumser som jeg plejer at have og jeg kan ikke se nogen synlig effekt på mine øjne. Jeg har dog heller ikke særlig mørke render under øjnene generelt.

Jeg kan dog stadig se at peel-off masken fjerner en masse urenheder når jeg bruger den, så den må jo virke. Grunden til at jeg ikke kan se nogen forskel kan selvfølgelig være, at jeg normalt bruger en peel-off maske og dermed ændrer mine hudrensningsvaner sig ikke.

Jeg kan dog sagtens forestille mig at jeg ville skifte min peel-off maske fra Matas ud med en shills black mask i fremtiden, for jeg føler den er effektiv, også selvom resultaterne udebliver. Måske skal jeg også bare bruge den i en længere periode. Det har i hvert fald været spændende at prøve den. Hvad angår eye-masken så vil jeg ikke købe den i fremtiden. Den var da dejlig kølig at have på, men jeg følte ikke den hjalp.

Jeg vil gerne sige tak til Dinkrop.com for sponsorart af hudplejeprodukterne. Meningerne i denne artikel er mine egne og ikke skrevet på baggrund af ønsker fra Dinkrop.com.

Kategorier: