Test – Le edge exfoliating tool

Le edge exfoliating tool.

Jeg modtog for ca. 2 uger siden en pakke fra Made4men.dk. I denne pakke fandt jeg to styk Le edge exfoliating tools og en kompressionstrøje til mænd. Alle tre dele var sponsoreret af Made4men så jeg kunne lave en ærlig anmeldelse af produkterne. Før jeg modtog disse lækre produkter, havde jeg aldrig brugt et exfoliating tool før, men jeg havde læst en masse om disse produkter på udenlandske sider, så jeg glædede mig selvfølgelig til at komme igang. Du vil derfor i dette indlæg kunne læse om min erfaring med Le edge exfoliating tool.

CTA-knap

Hvad er Le edge exfoliating tool?

Le edge er mærket bag dette “exfoliating værktøj”. Et exfoliating værktøj bruges til at fjerne døde hudceller, snavs og kemikalier fra hudens overflade. Ved at fjerne døde celler og rengøre huden, skulle din hud have nemmere ved at genopbygge sig selv og dermed se sundere og stærkere ud.

Hvordan bruges et exfoliating tool?

Der findes flere eksfolierende værktøjer, men Le edge skulle være det nyeste og bedste indenfor branchen. Måden Le edge exfoliating tool bruges på er ved, at du trækker den langsomt (i 45 graders vinkel) hen over huden, mens du står under bruseren. Hermed skulle du kunne skrabe de døde hudceller og andet skidt af kroppen.

Jeg vil anbefale dig at se denne video (på engelsk) om, hvordan du bruger værktøjet bedst muligt.

Virker Le edge exfoliating tool som det skal?

Jeg har nu igennem to ugers tid brugt Le edge exfoliating tool dagligt, på min venstre halvdel af kroppen, når jeg har været i bad. Jeg kan se, at der sidder en masse snavs på den, når jeg kører den hen over huden på trods af, at jeg har vasket mig først, men jeg kan ærlig talt ikke se nogen forskel på min krop her to uger efter. Jeg ved ikke om effekten bliver større over længere tids brug eller om min hud måske bare er sund og stærk nok.

Jeg kan altså ikke svare på om det virker eller ej, men jeg kan konkludere at den fjerne et eller andet “snavs” fra min hud. Døjer du derfor med ødelagt og fedtet hud, kunne det måske være en forsøg værd at prøve med et Le edge exfoliating tool?  Du kan købe og læse mere om dem her: http://www.made4men.dk/le-edge-exfoliating-tool-pink.html. Den kan lige nu købes til 150 kroner men normalprisen er 200 kroner.

CTA-knap

Jeg vil gerne sige tak til made4men for sponsorart af hudplejeprodukterne. Meningerne i denne artikel er mine egne og ikke skrevet på baggrund af ønsker fra made4men.

Kategorier: