Styrk sammenholdet med et teambuilding-kursus

Der hersker stort set ingen tvivl om, at teambuilding-aktiviteter er med til at ryste kollegaer sammen og forstærke det kollegiale miljø på en ny og anderledes måde. Det er dermed også med til at styrke arbejdspladsen overordnet. Teambuilding behøver ikke nødvendigvis at foregå på overlevelsestur i det nordlige Sibirien sammen med B.S. Christiansen. Sammenholdet og de indbyrdes relationer kan forbedres på utallige måder – navnligt gennem udfordrende, sjove og positive aktiviteter.

 

Effekten af teambuilding

Teambuilding kan oversættes på mange måder, men går i al sin enkelthed på at fremme samarbejdet i teams. Mange medarbejdere kan indimellem synes at forholde sig lettere negativt til konceptet, men den rette teambuilding-proces kan gøre underværker for sammenholdet i gruppen, ændre arbejdsmiljøet til det bedre og generelt bare bringe mennesker tættere sammen, høj som lav. Teambuilding kan være medvirkende til at styrke gruppens fokus og fælles mål, hvor alle de forskellige personlige værdier kan bringes i spil på bedste vis.

 

Teambuilding på mange måder

I princippet kan teambuilding foregå på ganske forskellig vis, så længe de pågældende aktiviteter er med til at optimere fællesskabet på arbejdspladsen. Nogle firmaer kaster sig f.eks. ud i førnævnte overlevelsestur, mens andre forsøger sig med en mere kunstnerisk teambuilding-proces med sang, musik og teaterforestillinger. Teambuilding, der kombinerer både fysiske og mentale aktiviteter, kommer rundt omkring alle de væsentlige elementer i forsøget på at få sat alle deltagere i scene og på længere sigt skabe det optimale arbejdsklima på arbejdspladsen.

 

Giv teambuilding et skud

Har du eget firma med flere medarbejdere, bør du overveje teambuilding-kursernes mange fordele (hvis du ikke allerede er i gang, selvfølgelig). En harmonisk arbejdsplads, med glade og samarbejdende ansatte, er som oftest lig med øget produktivitet. Er dit firma baseret i eller omkring hovedstaden, kan du med fordel undersøge de forskellige muligheder, som verdens ældste forlystelsespark, Bakken, tilbyder for sjov teambuilding ved København. Her kan I bl.a. dyste i 5-kamp, tage med på de forskellige rundvisninger i Dyrehavens naturskønne omgivelser, eller spise jer mætte på en af de mange hyggelige restauranter. Teambuilding-kurset kan strikkes sammen mere eller mindre efter eget ønske, så du/I behøver ikke at tøve med at kaste jer ud i en anderledes, sjov og samarbejdsstyrkende oplevelse.

 

 

Kategorier: