Støt op omkring Jan Magnussen

Der er fart over feltet, når det kommer til dansk motorsport – og en af de helt store navne på den danske front er Jan Magnussen. Han er en stor stjerne, som du kan vise din støtte overfor gennem hans helt egen merchandise shop. På siden janmagnussenracingshop.dk finder du alt det, som hjertet måtte begære.

Du kan finde både tøj, caps, ure, memorabilia og billeder, samt flag og bøger – så du kan vise den forkærlighed for både motorsporten og Jan Magnussen isoleret set. Der er både noget for dem, der skal se det på stadion og dem, der ser med fra stuerne. Du kan faktisk få så meget, at du altid kan vise din support for Jan Magnussen.

Hele familien kan vise sin støtte til Jan Magnussen

Motorsport og Jan Magnussen er ikke kun for de ældste – det skal ikke være alder, som er en hindring for at vise sin støtte til Jan Magnussen. På shoppen finder du nemlig også en børnetøjskollektion, så du kan iklæde de mindste i lækkert øj, der viser hele familiens støtte til sporten. Rocket Racer er for de børn, der elsker far over feltet – og hvilket barn, gør ikke det.

Motorsport, Le Mans og Formel 1 er for alle. Shoppen er en lille forretning som har passion for det, de sælger og det kan mærkes. Du handler med dem, der elsker det ligeså meget, som du selv gør det. Derfor er du også sikker på, at de kun sælger ting, som de selv vil stå inde for.

Kategorier: