Sæt en smuk ring på din elskedes finger

Kærlighed kommer i mange forskellige former, men man kommer ikke uden om, at den ultimative kærlighedserklæring er den en mand kan give til sin kæreste, når han spørger om hun vil gifte sig med ham. Dette moment er et meget følsomt og meget traditionsfyldt. En af de mange traditioner der er knyttet til det at fri og blive gift er, at man skal give sin elskede en ring. 

Findes den perfekte ring? 

Det kan være svært og en stor opgave at vælge den helt rigtige ring til sin kommende forlovede, men der er nogle grundprincipper man kan benytte sig af for at finde den helt rigtige ring. En ring som hverken er for meget, men stadig flot, selvom den ikke nødvendigvis koster titusindvis af kroner. 

Find en ring af ædelmetaller og ægte sten 

Først og fremmest skal man finde gøre op med sig selv hvilket materiale ringen skal være lavet af. Dette kan være et svært valg, men man bør som udgangspunkt vælge et af de ædle materialer. Traditionen er en guldring, men man kan også vælge en ring af hvidguld eller roseguld. Dette er naturligvis afhængigt af hvilken sten man vælger skal være i ringen. Selvom guld er dyrt, så er der noget over guldringe, som vil give jer et minde for livet, og man kan hurtigt komme til at fortryde, hvis man ikke investerer i en guldring, når man frier. 

Når det kommer til sten kan der også være mange forskellige valg. En huskeregel i denne sammenhæng kan dog være more is less. Med det menes der, at der findes mange ringe på markedet med mange små sten, som giver ringen et dårligt look. Derfor er det bedre at finde en ring med én stor ædelsten som passer til materialet ringen er lavet af. Hvis man vælger en klassisk guldring eksempelvis  en rubin. 

Kategorier: