Sådan sælger du bedst dit brugte tøj

De fleste har rigtig meget tøj i deres skab, og nok også en del som ikke rigtig bliver brugt. Derfor kan det være en god idé at sælge det brugte tøj, så andre får glæde af det. Du får her 3 gode råd til, hvordan du bedst sælger dit brugte tøj.

Billederne er vigtige

Det som i sidste ende får tøjet solgt, er uden tvivl billederne. Det kan være svært at vide, hvordan man tager de bedste billeder, når man ikke er uddannet fotograf. Billederne skal sidde lige i skabet, for at de tiltrækker flest potentielle købere. Udover at billederne skal være perfekte, bliver man også nødt til at vise, hvis der er problemer med noget af tøjet. Hvis man ikke er ærlig omkring huller, misfarvninger mm. Får man utilfredse købere senere. Hvis du vil have de perfekte billeder, uden at skulle bekymre dig om, om dem du tager, er gode nok, kan du altid købe packshots, hvor professionelt kameraudstyr bruges, så du får de bedste resultater.

God tekst

Selvom billederne er den største faktor for købere, er det stadig vigtigt at tilføje noget tekst. Du kan fortælle hvad størrelse tøjet er, pointere misfarvninger eller huller. Du kan altid skrive, at folk også skal være velkomne til at kontakte dig. Venlighed kommer du også langt med, så det er bare med at virke så venlig som muligt i teksten, så folk har lyst til at skrive til dig. Det siger i hvert fald sig selv, at man hellere vil handle med en flink person, end en som bare gerne vil have penge ud af det. Der er intet værre, end når man som køber, føler sig til besvær fordi man spørger ind til produktet. Så din tekst skal være imødekommende.

Interaktioner med købere

Når det kommer til at interagere med købere, gælder det om at svare så hurtigt som muligt. Så at sætte notifikationer på den app du bruger, kan helt sikkert være en fordel. Når du snakker med potentielle købere, skal du aldrig virke irriteret, men derimod imødekommende og villig til at svare på alle spørgsmål. Når de så siger, at de er interesseret i at købe varen, skal man stadig være glad og venlig. Når de har overført, er det vigtigt stadig at være venlig, så de måske køber noget en anden gang. Man kan altid sige noget som: ”tusind tak fordi du købte fra mig, jeg håber at du får glæde af dit køb”. Det er altid rart som køber, at der er et lidt personligt led når man køber, specielt når det er fra en fremmed. Det giver noget mere sikkerhed i forhold til at deres pakke faktisk dukker op.

Kategorier: