Sådan finder du din stil

Tøj er efterhånden blevet noget, som mange går op i. det er en helt del trends som man skal følge, og generelt bare en helt masse ting, der er populære. Disse skifter dog hele tiden. Det kan derfor være lidt svært at følge med, og man kan føle, at man ikke går i det rigtige tøj, eller er moderigtigt nok. Det er dog ikke noget, man burde.

Tøj er nemlig noget personligt, og man er ikke nødsaget til at følge eller gøre, som alle andre gør. Du behøver altså ikke købe de helt nye sneakers, bare fordi andre gør. Det handler nemlig om at finde din helt egen stil – måske du er mere til sweatshirts end fine kjoler?

Find inspiration

Hvis du ikke føler, at du helt har styr på din stil, er der forskellige ting, som du kan gøre. Du kan starte med at finde ud af, hvad du godt kan lide, og hvad der føles rigtigt. Det kan du gøre ved at finde lidt inspiration. Det kunne være ved at se billeder fra nettet.

Her kan du se, om der er noget, som du synes er helt vildt fedt, og dermed komme lidt tættere på at finde din helt egen stil. Du kan også drage inspiration fra andre. Måske fra dine venner, eller bare fremmede, som du ser på gaden. Når du først ved, hvad du kan lide af tøj, så kan du finde din stil.

Lad være med at tænke på, hvad andre synes

Når du skal finde din helt egen stil, er det vigtigt, at du ikke bekymrer dig om, hvad andre synes. Det er jo trods alt dig, som skal gå med tøjet. Prøv derfor så godt du kan at vælge dit nye tøj ud fra dine egne meninger, og ikke ud fra, hvad du tror andre vil mene.

Kategorier: