Sådan får du dit sommeroutfit til at fremstå flottest muligt på de sociale medier

Sommeren er over os, og det er tid til at fremvise alle de lækre sommeroutfits, vi har gået og brygget på hele vinteren. Hvis du har et rigtigt flot outfit, er du sikkert også klar på at lægge det på et socialt medie.

Her er tre ting, du bør tænker over, når du skal tage et godt billede af dit outfit til de sociale medier

Hav en flot baggrund

Det er rigtigt vigtigt at have en smuk baggrund, der komplementerer dit ansigt og dit outfit. Et klassisk valg er smuk natur. Det kan for eksempel være en dansk skov med masser af blade og træer, eller det kan være en mark. Alternativt kan du tage billedet foran en smuk bygning. Det kan være en bygning, der har et flot arkitektonisk præg, eller en bygning, du bare synes komplementer farverne på dit outfit flot. Det kan også være en kendt bygning, hvis du gerne vil vise en rejsedestination frem.

Hvis du tager billedet foran et hus, er det vigtigt at huset er rent og pænt. Du kan for eksempel benytte dig af rensning af tagrender Nordsjælland samt en grundig vægvask for at få farverne på huset til at fremstå flotte og rene.

Vælg den rigtige belysning

Et godt billede er et billede, der har en rigtigt god belysning. God belysning fremhæver de flotte farver, og får flotte konturer og ansigtstræk til at fremstå skarpt. Det er altid en god idé at tage billedet med belysning, der kommer bagfra kameraet, så lyset ikke kommer til at blænde billedet.

Forskellige lyskilder giver forskelligt præg til billeder. Naturligt lys er generelt meget behageligt for øjnene, og får farver til at fremstå naturlige og smukke. Alternativt kan du benytte dig af kunstigt belysning. Det kan være lidt mere skarpt i øjnene, men til gengæld giver det mulighed for meget mere kontrol i forhold til at ændre, hvor lyset kommer fra. Du kan så eksperimentere med, hvor lyset skal komme fra, når du tager billedet, og se hvilken lysvinkel, du synes er flottest. Husk at det med moderne digitalkameraer og smartphones ikke er noget problem at tage mange billeder. Der er masser af plads på enhederne til at skyde en masse fotos, og du kan bagefter bare slette dem, du ikke har lyst til at beholde.

Opstil en sjov situation

Nogle mennesker foretrækker at opstille billeder, hvor de foretager sig noget aktivt frem for bare at posere. Du kan overveje at vise en af dine hobbies, når du skal tage dit billede.

Kategorier: