Sådan sikrer en fliserens sommerglæden

Sommeren nærmer sig, og måske har du planlagt den helt store havefest. Forestil dig dette: Sommerkjolerne er hængt forrest i skabet, og havemøblerne er klar til at blive sat frem, så du kan bruge de lange sommeraftener på at slænge dig på terrassen. Men så opdager du måske, at vinteren har sat sine spor på terrassen. Måske har algerne fået overtaget på dine fliser, eller måske har andre belægninger bare påvirket dine fliser i sådan en grad, at hyggen er gået lidt af hele idéen om at tilbringe sommeren på terrassen.

 

Det er netop sådan en problemstilling, som AlgeKvit kan hjælpe dig med. Du kan nemlig få rene fliser med en fliserens. AlgeKvit tilbyder en fliserens, der sikrer dig de reneste fliser i hele nabolaget, så du bliver helt klar til sommeren!

 

Sådan foregår en fliserens

 

En fliserens har forskellige stadier. Først og fremmest sker der en afrensning af fliserne, der sørger for, at selv de mest genstridige belægninger forsvinder. Dernæst får fliserne en desinficerende behandling, der trænger ned i selve flisen og derved sørger for, at selv de dybereliggende alger og belægninger forsvinder. Efter få dage bliver fliserne dernæst imprægneret, således at risikoen for nye bevoksninger og belægninger markant mindskes. Slutligt tilføres der nyt fugesand, da afrensningen netop har det med at fjerne fugesandet, hvorfor der er behov for nyt.

 

En fliserens kan behandle alle typer sten, og tilmed kan behandlingen ske hele året. Du behøver altså ikke at stresse over det rigtige tidspunkt for en behandling, for selv om vinteren er det muligt at få foretaget en fliserens. Hverken sne eller slud er en hindring, da AlgeKvits udstyr kan producere op til 130 grader varmt vand, hvorfor en fliserens netop er mulig hele året.

Hvis du ønsker dig en terrasse, der lægger op til ægte sommerhygge, så tøv ikke med at kontakte AlgeKvit for en uforpligtende prøvebehandling.

 

 

Kategorier: